Model 183 (E669.3) "Rakaňa", "Šestikolo"

Čouda napsal:
Ahoj! při skinování tohoto modelu jsem přišel na dva nedostatky. Na jednom čele chybí textura takýho ocelovýho plátu jak z něho kouká šroubovka a pak chybí samotná šroubovka. jen závěsné oko je vidět. konkrétně je to vidět na 183 007 na předchozí straně

Když se podíváš pořádně, tak zjistíš, že model rakani je složen ze dvou 2 *.s souborů, které se pak spojují přes freightanim.....v tom druhém souboru jsou právě ty správné šroubovky.

Martens má pravdu. To zvesné oko tam zostalo, lebo som si pri rozdeľovaní nevšimol, že ho nemám označené a vďaka mojej lenivosti už som to neopravoval. Model je rozdelený z dôvodu "schopnosti" Gmax exportovať korektne len model do určitého počtu polygónov. Časti, ktoré sú na tom pomocnom modeli sú textúrované priamo z hlavného modelu a teda ich netreba prefarbovať extra.

Čouda napsal:
Ahoj! při skinování tohoto modelu jsem přišel na dva nedostatky. Na jednom čele chybí textura takýho ocelovýho plátu jak z něho kouká šroubovka a pak chybí samotná šroubovka. jen závěsné oko je vidět. konkrétně je to vidět na 183 007 na předchozí straně
Ak sa ťa smiem spýtať aký stroj skinuješ?

pegas napsal:
Čouda napsal:

kámošovi nešla udělat u 181 007 taká ta ozdobná lišta, tak mi to poslal a dodělal jsem mu ji tam, a při tom jsem si všimnul, že je to takhle. Sice je blbost skinovat 181 na 182, ale je to jeho rozhodnutí

Čouda napsal:
pegas napsal:
Čouda napsal:

kámošovi nešla udělat u 181 007 taká ta ozdobná lišta, tak mi to poslal a dodělal jsem mu ji tam, a při tom jsem si všimnul, že je to takhle. Sice je blbost skinovat 181 na 182, ale je to jeho rozhodnutí

A není náhodou ta ozdobná lišta součástní té druhé části modelu? Něco takového je tam vidět....

Zasa má Martens pravdu :lol: Toho druhého modelu sú 2 verzie, jedna je pre 183 a druhá je pre 182, pričom na nej je aj tá lišta. Odporúčam stiahnuť si niektorý zo strojov 182 od ATB, je tam aj v textúre vidieť, kde je tá lišta namapovaná. Inak model 181 bude, len neviem kedy, nedarí sa mi k tomu vôbec časovo dostať ... resp teraz sa mi už ani nedarí nájsť zdrojáky, ale niekde ich určite mám na CD. Ozdobnú lištu bez druhého modelu ani nejde urobiť, jeden kúsok toho boku je tam namapovaný trocha ... ehm ... divoko ....

Inak model 181 bude, len neviem kedy, nedarí sa mi k tomu vôbec časovo dostať ... resp teraz sa mi už ani nedarí nájsť zdrojáky, ale niekde ich určite mám na CD. Ozdobnú lištu bez druhého modelu ani nejde urobiť, jeden kúsok toho boku je tam namapovaný trocha ... ehm ... divoko ....[/quote]

Super JOHNZi to je potešujúca správa. Až nájdeš to čo hľadáš a budeš mať niekedy čas môžeš sem hodiť nejaký ten obrazčok, aby sme vedeli nakoľko máš rozpracovaný model...

Ahoj! můžete mi prosím na mail někdo zaslat vyladěný Eng soubor pro tuto řadu, bude pěkný skin, děkuji

Back
Nahoře