Chyba v chování pruhledného track monitoru

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Firlet
  • Datum začátku Datum začátku
F

Firlet

Host
Lidi, hééélp .. hilfééé .. potřebuju poradit - stáhl jsem si nekde pruhledny track monitor, ale s tim se mi stahly nesmyslne nazvy navesti - treba kdyz je 40 tak to pise privolavaci navest apod .. nevite kde stahnout track monitor pruhledny, ale s normalnima nazvama ? .. nebo jen ty nazvy nejak opravit .. Diky moc ..

Firlet

Tohle není problém toho monitoru - to je jen textura. Zřejmně k tomu byly přibalené staré překlady knihoven *.dll kde jsem tento výraz měl. Takže si to přetáhni znova češtinou.

Ppoollll napsal:
Firlet

Tohle není problém toho monitoru - to je jen textura. Zřejmně k tomu byly přibalené staré překlady knihoven *.dll kde jsem tento výraz měl. Takže si to přetáhni znova češtinou.
Nejsem si jistý Pavle, ale tohle nastavení si s sebou prinesla instalace navestidel od Jirky Poláka....

Martens

Tímto jsi nepřímo potvrdil že to není problém textury monitoru. Vím co jsem překládal a co tam bylo za texty. A zrovna u těch návěstidel jsem dost dlouho váhal a hledal než jsem našel výrazy které se vejdou tdo toho traťového monitoru. A navíc tam byla změna - posun významů a to i ve vztahu k Tomiho návěstnímu scriptu.

Firlet

Pokud jsi s tou texturou monitoru nenahrával i dll soubory tak chyba není v tom co píšeš.

PS

Martensi vyhoď tohle jinam. Tady to nemá co dělat.

Samozřejmě že názvy návěstí v trackmonitoru nejsou součástí jeho textury. Ty názvy jsou v Ppoollllově češtině v "string.dll". Ale já jsem je ještě upravil ke své nové verzi návěstidel v2. Přidal jsem ho jako doplněk v souboru návěstidel. Je to shodné taky s Tomiho systémem, a taky pro trať Kúty - Praha. Nesouhlasí to však s mou starou verzí v1. např. trať 310.

Back
Nahoře