Plánky stanic

Vrbam a nevieš alebo aj niekto iný, neviete o nejakej stránke s plánikmi slovenských staníc?

ještě sháníš plánek?

Stanin napsal:
A je to v čudu... :( Nemáte náhodou někdo plánek stanice Polička na trati 261?
Ještě sháníš plánek stanice? Jestli ano, tak se ozvi, mám plánky jakékoliv stanice v ČR

Gajdma napsal:
Nemáte prosím vás plánky stanic na tratích 281 a 323.Chtěl bych je stavět.Díky:)
Ty, co jsou tady k mání o pár příspěvků výše ( pouze 3 před tebou ), ti nestačí ? !
Bohužel tam nejsou jen ty tvoje požadované, ale je tam celá republika.
Také to není podle civilního číslování tratí, ale podle služebního, takže se budeš muset napřed zorientovat v základech. :salut:

Naposled editoval moderátor:
Gajdma napsal:
myslíte to číslo na sešiťáku;).No,tak to je 302.P.S.Služební číslování tratě:)Nemáte ty plánky?
Teda kamaráde, nic ve zlém ale ty seš teda paličák! :oops:
My ty plánky máme a Ty je můžeš mít také, ani to není tak složité!
Přečti si pomalu toto vlákno a najdeš na ně odkaz. Pokud ne, zkus to znova a ještě jednou. Pokud se Ti to stále nebude dařit, tak malá nápověda - příspěvek ze 6.5.2006. Pokud ani to nezabere, tak je to tady: http://www.iwan.eu07.pl/danone39/. Otevřeš a najdeš si odkaz "Plánky stanic 2006-všechny, 15MB ". Klikneš a stahuješ. :wink:
Pokud se Ti to ani poté nepodaří, zvaž ještě důkladně, zdali má smysl se pouštět do stavby tratě. :rolleyes:
Zlom vaz!

Naposled editoval moderátor:
Ahojda! Nemá náhodou někdo přístup k nákresnému plánu stavu železničního svršku pro trať Trutnov - Svoboda nad úpou? Děkuju.

Zdravím,
ať hledám jak hledám,nikde nemůžu najít nákresné plánky stanic slovenských tratí (návěsti atd).
Jedná se mě o trať Nové Město nad Váhom - Vrbovce.(Vrbovce mám)
mohl by mě někdo prosím pomoci?
za případnou pomoc děkuji Mirek

Back
Nahoře