Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Re: cab_zssk263
Asi by chtělo i u 363 zjistit, které mašiny jaký mají mají pult a podle toho dát název složky (bob57 má myslím další variantu). Ale hlavně neprovokovat dlouhé názvy. Už vím ze stavby trati že delší řetězce mají vedlejší účinky
(FileName ( ../../TRACK_B/shapes/A1t50mstrt.s )
Potvrzeno je, že se zvětšila velikost w souboru a tím se omezil maximální počet objektů na čtverec. Takže pokud by jste řídily vlak složený z vozů, které by odkazovaly na dlouhé řetězce v názvech, jestli by to nedělalo nějakou neplechu. Měl by tohle někdo otestovat a v nějaké aktivitě, kde je hustá zástavba (Praha, Brno) Dva stejné vlaky, kde jeden by měl co nejkratší názvy v engech včetně směrování a druhý by měl názvy co nejdelší:
Např. 1. cd_B.wag
2. cd_B_splachovaci_zachod_zelene_kozenkove_sedacky.wag
Lokomotiva - kabina:
1. cab263
2. cab263_kozenkove pulty_mirel
Já si myslím, že na to šílené množství vozidel a skinů co se vyrobilo a stále se doplňuje ani stávající systém stačit nebude a výhledově bude nutné velmi citlivě něco změnit. Možná bude nutno zkrátit i common, pokud dlouhé řetězce budou dělat problémy.
To by byl fičák, kdyby se to muselo znovu všude přepisovat. Raději ne.
Martensi, ale asi jsem odbočil o tématu, když tak to přesuň.
Pokud budeme mít více variant pultů mašin, máte už vymyšlené logické označení pro složku do common.cab? Ať v tom není nějaký chaos a bordel.Martens napsal:Jenom doplním, že ten cab je focený na ZSSK 263.008 a podle Mira je to jediná 263 v RD Bratislava, která má pult obložený koženkou.
Na rozdíl od obou jediných českých 263 z DKV Brno jsou slovenské 263 osazeny LVZ MIREL.....
Asi by chtělo i u 363 zjistit, které mašiny jaký mají mají pult a podle toho dát název složky (bob57 má myslím další variantu). Ale hlavně neprovokovat dlouhé názvy. Už vím ze stavby trati že delší řetězce mají vedlejší účinky
(FileName ( ../../TRACK_B/shapes/A1t50mstrt.s )
Potvrzeno je, že se zvětšila velikost w souboru a tím se omezil maximální počet objektů na čtverec. Takže pokud by jste řídily vlak složený z vozů, které by odkazovaly na dlouhé řetězce v názvech, jestli by to nedělalo nějakou neplechu. Měl by tohle někdo otestovat a v nějaké aktivitě, kde je hustá zástavba (Praha, Brno) Dva stejné vlaky, kde jeden by měl co nejkratší názvy v engech včetně směrování a druhý by měl názvy co nejdelší:
Např. 1. cd_B.wag
2. cd_B_splachovaci_zachod_zelene_kozenkove_sedacky.wag
Lokomotiva - kabina:
1. cab263
2. cab263_kozenkove pulty_mirel
Já si myslím, že na to šílené množství vozidel a skinů co se vyrobilo a stále se doplňuje ani stávající systém stačit nebude a výhledově bude nutné velmi citlivě něco změnit. Možná bude nutno zkrátit i common, pokud dlouhé řetězce budou dělat problémy.
To by byl fičák, kdyby se to muselo znovu všude přepisovat. Raději ne.
Martensi, ale asi jsem odbočil o tématu, když tak to přesuň.