Trať 130 Ústí nad Labem - Chomutov

Petr Šimral napsal:
Čím fotíš tu mapku v AE? Mě se to PrintScrn nepovedlo
Petr
Musíš klasicky jako jakoukoliv jinou fotku plochy: PrintScrn a v nějakym programu (IrfanView, Malování) vložit.
Laborec425 napsal:
Skvělý! :D A teď západní nádraží v UL :D !
No, moc se mi do toho nechce :-). Jsou ještě jiné směry :-)
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://130.unas.cz/screeny/clipboard02.jpg

Naposled editoval moderátor:
Ú.n.L. západ

Držím palce.Jen mám dotaz.Jak budete dělat Ú.n.L. západ?Kdybyste chtěli mohu poskytnout plány kolejí západu.

Alebo skús Alt+Print Screen , u mna to ide bez problémov... Potom to klasicky vlož do toho programu, mže Malování

Zdravím, držím palce!!! Doufám, že si díáš záležet na ÚL západ a na Řetenicích!!!! Tam totiž vystupuju, tak bych si prál aby to nádraží bylo dobře propracovaný. BTW pokud bys potřeboval fotky západu, mohl bych se zeptat taťky, jestli by ti nějaký nafotil. Dělá totiž na západě na "boudě"- pracovní název pro stavědlo.....kdyžtak se mi ozvy..... Hodně štěstí

Edie napsal:
Zdravím, držím palce!!! Doufám, že si díáš záležet na ÚL západ a na Řetenicích!!!! Tam totiž vystupuju, tak bych si prál aby to nádraží bylo dobře propracovaný.
Tak postav budovu, když to chceš mít propracovaný a neremcej.

Deterio

pánové málo sledujete dění.Nějaká budova už je: f5d6fce1d350453beebdf03680256b78.jpg 274b3c5f7669e93b6fb3702e3625b073.jpg ,ale můžete postavit jinou.

Naposled editoval moderátor:
Smazal jsem, položil koleje jinak (viz screen), udělal obnovu databáze a to samé se udělalo o 50 m vedle :-(

Bastard371005 napsal:
Zdravím.Na kdy se plánuje zveřejnění trati?
Zveřejnění trati se neplánuje k nějakému datumu, prostě až bude vypadat nějak k světu, tak vyjde :-)
Je tam ještě spousta práce.

Laborec425 napsal:
mikulda napsal:
Bastard371005 napsal:
Zdravím.Na kdy se plánuje zveřejnění trati?
Zveřejnění trati se neplánuje k nějakému datumu, prostě až bude vypadat nějak k světu, tak vyjde :-)
Je tam ještě spousta práce.
Vypadá to skvěle. Moc se těším na trať ze severních Čech :D !

Teda k tomu není co dodat. V AE to vypadá neskutečně..

Už aby to bylo venku .

Back
Nahoře