Trať 130 Ústí nad Labem - Chomutov

Mikulda děkuji za vysvětlení jak na to já s modelováním ani se stavbou modelu nemám žádné zkušenosti tak aspoň takto ti přispěju ke stavbě trati. ode dneška jdu na to, bylo to tady věčně pod sněhem, jo a ještě něco ty děláš i trať přes Jiřetín do Jirkova? A ještě stavíš i trať na Moldavu?

Trať Jirkov - Jiřetín neexistuje už pěknou řádku let, takže tam asi není co stavět. Kde by bral autor podklady...

Jirkov (mimo) - Horní Jiřetín (mimo) nebude.
a) nejsou podklady
b) u Kyjic by se to poněkud mlátilo s přeložkou

Nové obrázky

Nádherný Oldřichov u Duchcova od Matese a vygenerované vzdálené hory:
801383456e5428addf4d31ea247d9135.jpg b1dd68adae45de04052fc21dabd4703a.jpg

Naposled editoval moderátor:
Mikuldo koukám, že nespíš. Snad tě Ostravak nepředběhne ;-) Jináč se mi to líbí. Poctivě sázej stromečky a za rok tě budem nosit na rukách :D
Jináč nemáš prosímtě typový výkres na sysla?

Čouda: Copak stromečky, těch je dost, ale domečky, těch českých je málo a ty (hlavně ty prachmatické) potřebujeme.

Mostárna se nefláká, ale tohle bude muset na reklamaci, filtruje to pozadí.
03389ed7bae499cebe4ab0379cdb6afc.jpg

Ahoj, taková otázečka, kde pak si vzal to Btčko, vypadá pěkně a hlavně potřebujem ho.

Čouda napsal:
.. jen Mikulda nějak fláká sázení stromečků :D

Ale co je horší, tak nějací nepřízpusobivý občané nějak ukradli snad všechny "upozorňovadla na zastávku," teda jsem za celou trať viděl asi 2.

P.S Včera jsem si totiž vzpomněl, že na Vánoce jsem si trať stáhl....

Upozorňovadla doplněny (já si toho nevšimnu, já do zastávek brzdím po paměti :D )

Na ochutnávku Miranova měnírna v úpravě pro DPMaL:
7c63f961c7db70cc481c4bd0fd3e32bf.jpg

Stalo se takovou hezkou tradicí, že byla každý rok na jeden den zveřejněna rozestavěná trať a nejinak tomu je i letos.

http://alsat.sk/mikulda/130.zip

Velikost: 411 MB (431 975 464 B)
Global: Xtracks 3.18 nebo vyšší
Sound: původní

Back
Nahoře