Trať 130 Ústí nad Labem - Chomutov

Chlapi, jakožto neznalý pomerov na tejto trati sa pýtam: Styk napäťových sústav je na tejto trati alebo až na 140-ke ? Díky.

Mezi Chomutovem a Ústím nad Labem je jen 3kVss. Dělení mezi soustavami je v km 138.870 na trati mezi žst. Klášterec n.O. a Kadaň Prunéřov.

Pikku napsal:
Mezi Chomutovem a Ústím nad Labem je jen 3kVss. Dělení mezi soustavami je v km 138.870 na trati mezi žst. Klášterec n.O. a Kadaň Prunéřov.
Pikku díky za objasnenie, zase som o niečo múdrejší. Nedávno som celý večer strávil sledovním videí z tejto trate až po Cheb, je to zaujímavá štreka, hlavne tie vlečky okolo.

hazi mi to chybu "chyba pri nahravani databaze trate" :( , jsem se tak tesil na tuto trat, kterou velmi dobre znam :)

duuso: Styk soustav je za Prunéřovem, cca u předvěsti.
http://www.youtube.com/watch?v=bW09TwftFNg
Pokud bude někdy trať protažena dál, tak bude neutrální pole dlouhé 50 km :-)

klimi: Kolejově něco málo přibylo, spíše vznikala krajina. Největší rozdíl je vygenerování vzdálených hor. Stáhni a uvidíš :-)

Dandys: Ostatním to chodí bez problémů. Máš správný Global?

A jaký je správný global, mám teď instalovanou 321 a po spuštění simulátoru s tratí 130 mi to okamžitě spadne...

Pepa z Nuslí napsal:
Mám prosbu, když jedu z Kyjic do Mostu, tak je tam čtyřkolejka, po které koleji se má jet??

V 80. letech po té dvoukolejce, která se zrovna neopravuje *),
v 90. letech po vnitřních kolejích.

*) Násep je vysoký až 160 m, byl sypán bez zhutňování, zhutňovalo se to až jízdama vlaků. Je to podobné jako Karviná - Louky nad Olší.

Mikulda:
Download skončil.

Jsem rád ,že jsem to opět stáhl,dal jsem si misi R.702 z Ústí do
Chomutova a vůbec jsem se nenudil,stále bylo co vidět,modely stanic i ostatní perfektní.
Přeji hodně elánu,času a chuti.

Back
Nahoře