Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Nic si z toho nedělej Pawlík stejně 100% pravdu neměl. Je možné, že Shapeviewer nemá rád nějaké prehistorické ovladače, ale rozhodně nevyžaduje ty nejnovější. Já mám v jednom PC grafiku ATI X800 se vstupem a pokud nainstaluji nejnovější ovladač 10.2, tak mám ve správci zařízení neznámý HW. Když nainstaluji 8.2 pár let zpět, tak je vše vpořádku. ShapeViewer zde šlape jak hodiny a nikdy jsem problém neměl. Já bych viděl problém v update na SP3. To opravdu dělalo tenkrát nějaké psí kusy. Současně jsem si v nLite udělal z originálu obraz a tam přidal veškerá nastavení včetně SP3 a po reinstalaci nebyl žádný problém. (instalace systému a SP3 najednou a pak teprve MSTS a spol.) Jen po instalaci grafiky to chtělo znovu vložit instalační disk XP SP3. Jinou možnost jsem stejně neměl, protože originál DVD k počítači před instalací Windows nejprve přeformátuje disk včetně vytvořených oddílů. A to prý některé instalátory od výrobce počítače formátují disk bez varování rovnou. Omlouvám se za odbočení. Závěr patří spíš do počítačové poradny, ale určitě s instalací Shapevieweru to souvisí.n0b0dY napsal:Pavlík napsal:n0b0dY: taky jsem ti to radil, ale odpověděl jsi, že nejnovější ovladače GK máš. Tak já nevím, jestli vůbec umíš číst...
prepáč nevšimol som si... pozeral som len posledny prispevok,nechcel sa tam nejako urazit ešte raz sory