2. setkání příznivců MSTS

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Martens napsal:
Abych doplnil, přislíbil účast i JOHNZ až z daleké Považské Bystrice - toť jenom potvrzení jeho přihlášky emailem.

No taky bych šel...jenže vy už jste staří ostřílení pardálové a 3/4 z vás by mi mohlo dělat tátu:-) Cítil bych se tam jak ryba........na suchu :eek: .......

Naposled editoval moderátor:
Hawk napsal:
Martens napsal:
Abych doplnil, přislíbil účast i JOHNZ až z daleké Považské Bystrice - toť jenom potvrzení jeho přihlášky emailem.

No taky bych šel...jenže vy už jste staří ostřílení pardálové a 3/4 z vás by mi mohlo dělat tátu:-) Cítil bych se tam jak ryba........na suchu :eek: .......
Z toho se nestřílí......přijď jestli budeš chtít.....ale zaregistruj se....do 18.1.

Martens napsal:
To je v pořádku a je vítán. Já si také myslím, kdo chce přijet, je to jednou do roka, tak přijede. Nějaký peníz to sice stojí, ale dá se to spojit i s jiným výletem. Loni se zúčastnil, jistý uživatel z Hodonína, který rozhodně na Billa Gatese nevypadal, takže když tento člověk měl na cestu, tak tvrzení, že cesta je drahá neobstojí. Já osobně se celkem těším, poznat další lidi, které doposud znám jen z tohoto sloupku. Mám km banku, kterou stejně musím vyjezdit. Jediné dilema je opět pes Dag, jestli bude doma hlídání nebo pojede opět se mnou.
Vezmu s sebou další aktualizaci trati, tak kdyby někdo chtěl využít možnosti a ušetřit na sponzoringu české pošty (a mého šílení nad vypisováním složenek a lítání na poštu). Je možno takto objednat. Mohl bych také na ten den připravit veřejnou aktualizaci. Jak bude hotovo nevím, ale je tam hodně nových kolejí, tak někoho mohou inspirovat k tvorbě aktivit...

Zbyněk Šemora napsal:
Jediné dilema je opět pes Dag, jestli bude doma hlídání nebo pojede opět se mnou.
Není problém, vem ho s sebou, spát budete zase u nás. Nepoprali jsme se my minule, tak se snad nepopere ani ten tvůj hafík s tou naší psí babičkou a čtyřmi kočkami. Místností na rozdělení je dost. Kočky zavřu u kluků v pokoji, jsou tam zvyklé, vy dostanete separé v ložnici či se to přehází podle improvizace.

Hawk, JOHNZ

A já se už mám považovat za staré železo ( 28 ) ??? :D :D :D

Zdravíčko, já jsem sice původně v přihlášce napsal, že jídlo budu mít vlastní, ale pokud se půjde opět do hospody, tak bych samozřejmě šel, a pokud tam budou opět vynikající párečky, tak bych si samozřejmě dal :D .

Jinak, komu by se ještě hodil odvoz z nějakého pražského nádraží na místo konání, tak není problém, rád kohokoliv odvezu. Stačí napsat kde a kdy.

Mějte se. Lord.

Lidi, ví se trošku přibližněji program srazu? Jako kdy se co bude dít? Kdy bude modelování, tvorba aktivit atd???

Ramon napsal:
Lidi, ví se trošku přibližněji program srazu? Jako kdy se co bude dít? Kdy bude modelování, tvorba aktivit atd???
No vzhledem k tomu, že přesný program není, protože vloni se to zvrhlo tak, že se skoro celou dobu diskutovalo o trainsetu, pak PPoollll ukázal pár praktických fíglů při tvorbě aktivit a nakonec se z toho stala výměnná burza, takže se přesným programem asi moc zabývat nebudeme.....
Jedno je však jisté....jako vloni se začne asi obědem v blízké hospůdce....

Já si od sleziny slibuji, že se tam potkám s autory modelů staveb do trati, dalšími staviteli tratí, autory aktivit, autory modelů vozidel a dalšími aktivními lidmi kolem MSTS a dohodneme se na další spolupráci, aby MSTS sloužilo k co největší spokojenosti běžných uživatelů. Všichni kdo jakkoli přispíváte svou tvorbou, notebooky nebo alespoň přenosné hardisky ssebou. A pro běžné pasivní uživatele může být slezina také zajímavá.
Hlavní bod programu bude představení novinek (Miran) a s tím úzce souvisí dohoda o dalším šíření modelů. Weby, CD, DVD. To je hodně citlivé téma a Miran něco už zapracoval do readme k 451.
Co se řešit nebude, značení Trainsetu. To bychom mohli polemizovat týdny a stejně bychom se nedomluvili. Ale ohledně chování vozidel, tam je o čem diskutovat. Vítáni jsou hlavně strojvedoucí, aby nadnesli své připomínky. (rozjezdy souprav, brzdění - reál/msts) .....atd.Sejdeme se a uvidíme.

Také bych se rád přihlásil, jestli je to ještě možné :D Začátek je teda 21.1.2005 ve 12:00? Kdy bude končit sobotní diskuze? Bylo by možné se zúčastnit jen v sobotu?

Pajavlaky napsal:
Také bych se rád přihlásil, jestli je to ještě možné :D Začátek je teda 21.1.2005 ve 12:00? Kdy bude končit sobotní diskuze? Bylo by možné se zúčastnit jen v sobotu?
Ahoj, zaregistrovat se můžeš klidně do 18.1.2006 na odkaze, který je na začátku příspěvků ke 2. slezině.....klidně stačí i sobota.....je to čistě na Tvé vůli......

Pajavlaky napsal:
Tak jsem se přihlásil :D Začátek je teda ve 12:00 před tím domem?
Klidně můžeš přijít i dříve....v každém případě sledujte upřesnění zde od středy 18.11.2006, kdy máme s PPoollllem poslední schůzku před slezinou.....

Za sebe mohu napsat už teď že tam budu už mezi 9 a 9,30. Otázkou ale je v kolik se dostaví další jedinci. Zejména by mě zajímalo vyjádření těch co jedou z velkých dálek jako je JOHNZ, Zbyněk a všichni další nežijící v Praze.
Až podle jejich vyjádření se dá odhadnout v kolik se opravdu začne něco probírat. Soukromé debaty teď nemám na mysli. Je jasné že jakmile tam bude ke mně a Martensovi ještě 2 a více lidí tak se začne debatovat a řešit v soukromí.

Já do poslední chvíle nevím, jaká nastane konstalace, ale už je fakt, že spojím příjemné s užitečným a v pátek podvečer přijedu za bráchou do Hostivic, kde dlužím návštěvu. Do Dejvic je to při cestě, vlakem 5 minut. Tak nějak po 9. bych vyrazil, takže by bylo dobré zde oznámit, kdo je ochoten přijít touto dobou a podle toho upřesnit čas, kdy bude možné do objektu přijít. Dle mě by to mohlo být v těch 9.30 závazně. Vyspat se můžete jindy, sraz je jen jednou za rok.
Kontrolní dotaz. Brněnský Drak je Pendolino? Jestli by mohl někdo zařídit, aby jej na pátek stáhli z Ostravy a nasadili na Draka. (pokud stále jezdí jen jedno) Nejen, že bych se rád svezl, ale pokud tam zapřáhnou 362, která se neumí naklápět a jede jen 140, tak do Prahy přijedu zbytečně pozdě.

Zbyněk Šemora napsal:
Já do poslední chvíle nevím, jaká nastane konstalace, ale už je fakt, že spojím příjemné s užitečným a v pátek podvečer přijedu za bráchou do Hostivic, kde dlužím návštěvu. Do Dejvic je to při cestě, vlakem 5 minut. Tak nějak po 9. bych vyrazil, takže by bylo dobré zde oznámit, kdo je ochoten přijít touto dobou a podle toho upřesnit čas, kdy bude možné do objektu přijít. Dle mě by to mohlo být v těch 9.30 závazně. Vyspat se můžete jindy, sraz je jen jednou za rok.
Kontrolní dotaz. Brněnský Drak je Pendolino? Jestli by mohl někdo zařídit, aby jej na pátek stáhli z Ostravy a nasadili na Draka. (pokud stále jezdí jen jedno) Nejen, že bych se rád svezl, ale pokud tam zapřáhnou 362, která se neumí naklápět a jede jen 140, tak do Prahy přijedu zbytečně pozdě.
Zbyňku, já s PPoollllem tam v 9:30 už budeme určitě......

Jestli má někdo zájem svést se autem z Pardubic, popř. Kolína na slezinu, ať dá vědět, mám 2-3 místa volná.

Tomes napsal:
Jestli má někdo zájem svést se autem z Pardubic, popř. Kolína na slezinu, ať dá vědět, mám 2-3 místa volná.
Nepôjdeš náhodou cez BA ??? :wink: :lol:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře