Zdravím všechny. Pořád se tu dokola objevuje problém s mizením zvuků v aktivitách i jinde a nedá se vypozorovat žádná logika či závislost. Objevil se tu názor, že pomůže přeinstalace, a že je chyba v registrech. Podíval jsem se teda do registrů a tady uvádím výpis z mého PC, kde se objevuje zápis SOUND:
Cesta je : HKEY_LOCAL_MACHINE, Software, Microsoft, Microsoft game, Train Simulator, 1.0, HWRendewer (dostanete se tam přes příkaz "regedit" ve Spustit v XP v nabídce START.)
Výpis je následující:
1) def_sound_master 00 00 80 3f
def_sound_other 00 00 80 3f
def_sound_quality 03 00 00 00
def_sound_train 00 00 80 3f
2) Sound master 99 fd 79 3f
Sound other 99 fd 79 3f
Sound quality 05 00 00 00
Sound train 99 fd 79 3f
Toť vše. Můžete se mi někdo podívat jak to máte nastaveno VY ?
Jinak jsem si všiml, že to blbne jen u mašin (nikolivěk u vagonů). Při pročítání návody p.Frinty na spřáhla mne napadla ještě jedna myšlenka. Není tohle zvukové chování nastaveno takjé někde v nějakém defulatním souboru MSTS stejně jako spřáhla a v případě, že to má mašina nastaveno jinak, že to pak blbne. Nekamenujte mne pokud je to hloupost, jen se snažím logicky uvažovat , o samotném chování MSTS toho mnoho nevím, jen kde co přečtu. Osobně si stejně myslím, pokud na to nepřijdou mistři zvuku Jacek s Dejvem, že jsme stejně asi všichni bez šance. Kdyby ale náhodou někoho ze zkušených něco napadlo, tak sem s tím. Díky, že ste mne trpělivě vyslechli. Howgh !
Cesta je : HKEY_LOCAL_MACHINE, Software, Microsoft, Microsoft game, Train Simulator, 1.0, HWRendewer (dostanete se tam přes příkaz "regedit" ve Spustit v XP v nabídce START.)
Výpis je následující:
1) def_sound_master 00 00 80 3f
def_sound_other 00 00 80 3f
def_sound_quality 03 00 00 00
def_sound_train 00 00 80 3f
2) Sound master 99 fd 79 3f
Sound other 99 fd 79 3f
Sound quality 05 00 00 00
Sound train 99 fd 79 3f
Toť vše. Můžete se mi někdo podívat jak to máte nastaveno VY ?
Jinak jsem si všiml, že to blbne jen u mašin (nikolivěk u vagonů). Při pročítání návody p.Frinty na spřáhla mne napadla ještě jedna myšlenka. Není tohle zvukové chování nastaveno takjé někde v nějakém defulatním souboru MSTS stejně jako spřáhla a v případě, že to má mašina nastaveno jinak, že to pak blbne. Nekamenujte mne pokud je to hloupost, jen se snažím logicky uvažovat , o samotném chování MSTS toho mnoho nevím, jen kde co přečtu. Osobně si stejně myslím, pokud na to nepřijdou mistři zvuku Jacek s Dejvem, že jsme stejně asi všichni bez šance. Kdyby ale náhodou někoho ze zkušených něco napadlo, tak sem s tím. Díky, že ste mne trpělivě vyslechli. Howgh !