Křižování vlaků

Tyhle screeny nic neřeknou,musíš najet v AE do času toho problému a pak to vyfotit,včetně vozidel a návěstidel.Ale myslím že máš blbě načasovaný ten náklad.

Srandik32 napsal:
Tyhle screeny nic neřeknou,musíš najet v AE do času toho problému a pak to vyfotit,včetně vozidel a návěstidel.Ale myslím že máš blbě načasovaný ten náklad.

No to jsem zkoušel, ale moji soupravu to v daném čase nezobrazuje na tom místě, kde se v reálu pak pohybuju. Jízdní řád svého vlaku jsem zapsal sám podle předem odměřených časů. Ten náklad se Štrbou prožene zcela osamocen. Ať tak či onak, jak je možné, že jednomu z nás tam neskočila ta Stůj?

Z těch obrázků to nevyčtu, ale není tam angličan a nekříží se na něm vaše trasy do kříže?

Ne, já jedu celou dobu po správné traťové a následně hlavní staniční koleji.

Podle obrázků se ty trasy kříží, ale jestli tam není angličan, tak to bohužel neporadím.

Bohužel nevím, co je angličák. Jak jsi myslel to křižování do kříže? Jestli že jedou ty vlaky na kolejovém kříži proti sobě do kříže, tak to ne. Ale jinak se ty trasy kříží.

Dle mě je to tim, jak se ty trasy kříží, pokud se totiž kříží takhle na tom angličanovi, tak se trasy "nezablokují" a stůj nepadne nikomu. Použij prostě servis_2, nebo změň trasu nákladu. Jinak ten náklad si prohnal stanicí dost zmateně, neznam sice místní poměry, ale tohle mi přijde jako blbost...

Tak blbost to možná je, ale já to tak chci :) Ten servis se jeví jako nejlepší řešení.

Zas taková blbost to není, kdyby prohnal náklad po jiné koleji, tak vjede do lidí.
A nechat náklad stát u vjezdu (nejjednodušší řešení) taky nic moc (sklonové poměry).

mikulda napsal:
Zas taková blbost to není, kdyby prohnal náklad po jiné koleji, tak vjede do lidí.
A nechat náklad stát u vjezdu (nejjednodušší řešení) taky nic moc (sklonové poměry).

Strojvedoucí se pozná :cool:

Pánové křižování vlaků na úseku trati Tábor - Benešov, moje velká neznámá. To co funguje na jiných jednokolejkách 310, 183 tady nad tím nemůžu zvítězit.
Většinou se snažím křižovat bez používání servis2, tak tady to tak udělám a když už křižující traffic vjede, tak se mu nepostaví odjezd. Popřípadě si vlak hráče převezme trasu protijedoucího trafficu a do stanice vjedu na jinou kolej než je plánovaná.
Použil jsem tedy jinou možnost použít servis2 a zablokovat odjezdové návěstidlo. Zase mi traffic zůstane stát před stanicí. Pak stačí cuknout a je to OK, ale to není ono.
Takže už půl dne zkouším různé varianty křižování, ale bezúspěšně.

Servis2 by měl mít směr jízdy stejný jako křižující traffic, případně vložit traffic dříve než startuje hráč a v jeho trase ještě dříve servis2 tak, aby neblokoval hráče. Někdy to je fakt řehole a každé křižování vyžaduje speciální péči. Kdyžtak pošli situaci a zkusím zalaborovat. ;-)

Pokusil jsem se udělat křižování přesně tak jak má Martin Zeman u 1830, ale prostě mi zůstane traffic před stanicí a hotovo.

Jestli na to nemá třeba vliv verze Binu. Jezdím a dělám pod Binem 1.8.052113
Těžko říct.

Zdravím.
Chtěl jsem se zeptat na takovou drobrnost, která se tu už možná někdy probírala. Při tvorbě aktivity bych rád, aby mě ve výchozí stanici předjel vlak. Díval jsem se, jak to řeší zkušení aktivitáři a myslím, že jsem pochopil jak na to. Problém je v tom, že mi servis 2 nereaguje na vyčkávací bod. Prostě ho projede bez nějaké reakce. Neví někdo, proč tomu tak je popř. co s tím?

Back
Nahoře