Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Reverzní bod se dělá ve stejném sloupečku nabídky jako počáteční a koncový bod. Má název "bod změny směru".aaaa8 napsal:zdrawim, jen by mě zajímalo jak se dělaj reverzní body a jak se docílí toho že jedu s vlakem proti stůj díky za rady
A kde končí trafik, většinou pomůže protáhnutí až do následujícího nádraží.aaaa8 napsal:Zdravim, nastal mi problem pri krizovani, vlak hrace v pohode prijede do stanice, kde se má vykrizovat a vycka do prijezdu protejsiho vlaku, který do stanice sice vjede ale uz neodjede - ma tam stuj, no vlak hrace mezitim v klidu odjede. Nevite tedy nekdo jak docilit toho aby protejsi vlak mohl v klidu projet a nezastavil tam . Doufam ze mi nekdo dokaze poradit.Predem dik za rady
To je podle mě zbytečné,zkusil si to udělat jak jsem psal?Path jen ve stanici s WP?Pokud jej ignoruje,dej před soupravu potřebný počet servis4,aby stál např.ve středu peronu a dej ho normálně zastavit u peronu na kterým zvedni počet cestujících.Nebude kolidovat s vlakem hráče a vše bude OK.Nebo jej tam postav jako LCHonza.tomi napsal:end bod jsem měl až v Tišnově u peronu, takže trasa dostatečně dlouhá.
Ahoj.E 499.2 napsal:Zdravím,prosím Vás mohl by mi někdo vysvětlit všechny Servisy co znamenají ? Např.: 1,2,3,4 ...... díky,akorát vím že servis2 se dává mezi vyhybku a návěstidlo díky
Vojto, nevím sice, jestli nejsi reklamní agent a toto není profesionální deformace, ale za sebe Tě mohu ujistit, že "můj" nejsi ani trochu. Dávám Ti svobodu a buď raději svůj.E 499.2 napsal:Váš Vojta B.
JiříkTK napsal:Vojto, nevím sice, jestli nejsi reklamní agent a toto není profesionální deformace, ale za sebe Tě mohu ujistit, že "můj" nejsi ani trochu. Dávám Ti svobodu a buď raději svůj.E 499.2 napsal:Váš Vojta B.
Zdravím díky za odpověď !! No asi si to špatně pochopil,já aktivity tvořím dobře tudíž nepotřebuji návodDan J. napsal:Ahoj.E 499.2 napsal:Zdravím,prosím Vás mohl by mi někdo vysvětlit všechny Servisy co znamenají ? Např.: 1,2,3,4 ...... díky,akorát vím že servis2 se dává mezi vyhybku a návěstidlo díky
To namyslíš vážně, žě ne. Proboha vždyť hned na této stránce je příspěvek:
Tvorba úkolů (aktivit) v MSTS - návod od PPoolllla Tam je vše do podrobna co se týká servisů popsáno. Mi už to fakt pripadá, že se nikomu nechce číst návody. Já když jsem začínal dělat aktivitu, tak jsem si celý návod vytisknul a seděl u editoru a dělal s návodem v ruce. Více už asi poradit nelze.
S pozdravem Dan.![]()