Zvlášní skiny a tipy na skinování

Stěžovali jste si, že zmizí z našich kolejí rozmanitost. Tak teď se nemusíte bát.:D:D:D

Dneska se mi, myslím, obstojně povedlo nafotit sysla 80-30 002-7, bohužel jenom z levé strany (pokud beru stanoviště jako předek) a čelo. Pokud se někdo bude pouštět/pouští do modelu a má zájem o fotky, napište mi mail :)

(Byl jsem trochu na rozpacích, do kterého tématu to napsat, takže pokud je tu nějaké vhodnější, prosím o přesun.)

Měl bych jeden tip pro začínající skinaře (začínající = nepůjde o nic složitého). ČD letos v listopadu odkoupily od ÖBB 6 vozů na přepravu osobních automobilů řady DDm915.
Bližší informace vč. číslování po registraci u Alana Butschka.
Originální vozy DDm915 jsou na Trainsim Austria
Nátěr zřejmě zůstane zatím původní, změní se hlavně popisy (logo vlastníka, dom.stanice a číselná řada vozu.
Vhodný náklad "téměř" soudobých aut jako freightanim roste potom na TheTrain.de.
Vozy budou v grafikonu 2012 nasazovány na Ex 120/121 a En 444/445. Obojí tedy pro BP jak vyšité.

Pěkný jen kdyby byly kvalitní fotky aby se dal udělat model tak by se určitě dobře jezdilo s tímto strojem mám jen fotky 724 unipetrolu a někde asi 4 stroje 740

Pavlík napsal:
První šukafon v Najbrtu II. DKV Ostrava, PJ Valašské Meziříčí. Domovská trať - 331.
...

Zdravím,
jen bych upřesnil,že od roku 2007 již DKV Ostrava neexistuje.Od 1.12.2007 je to již "Cargo" SOKV Ostrava.:oops:
Zmíněný motorový vůz je /měl by být/ tedy ve stavu DKV Olomouc,PJ Valašské Meziříčí.

David

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře