Zvlášní skiny a tipy na skinování

tak toto som radšej nechcel rozoberať lebo ako čo sa týka tej "rekonštrukcie" na 757 si myslím že by bolo oveľa rozumnejšie nakúpiť úplne nové herkulesy a minimálne 10 rokov žiaden problém by s nimi nebol...ale čo už keď "páni" politici sa rozhodli a dohodli tak mi s tým nič nenarobíme

Len sa nesmej. Plníte mu kapsu aj vy :) ŽOS Nymburg patrí pod ŽOS Vrútky. A ČD si objednáva vozy vo Vrútkach.

Moricovo angažmá začalo v žosce 19.5.2005 pod názvem ŽOS Vrútky - CZ s.r.o., za pár dní se přejmenovalo na Železniční opravny a strojírny Nymburk s.r.o., tu vlastnil Moricko s matkou, pak Moricko sám a od zhebnutí a přejmenování firmy v roce 2011 (fakticky byla zhebnuta ještě dříve) na Železniční opravny a strojírny s.r.o. nakonec jistá společnost TANTALLON a.s. z Prahy. Tato firma je však už jen prázdnou krabičkou. Výrobní prostory vlastní firma ŽOS Real s.r.o. se sídlem v Praze, jejímž jediným společníkem je kupodivu TANTALLON a.s. ŽOS Real s.r.o. byla dále rozporcována na ŽOS Real s.r.o. a ŽOS Loco s.r.o. (též TANTALLON).

Správná cesta jak rekonstruovat 810+010 je přes firmu ArcelorMittal Ostrava a.s. a to od samého základu :D :D

Ha ha. :D AMO má teď zakázu pro Saudskou Arábii nebo kohosi na 10 let dopředu. Absolutně nestíhaji plnit expediční plán. Fírové a posunovači nadávají, že musí jezdit jak vzteklí. :D

Jedná se o ocelové předvalky - tzv. špalky. Údajně až 400mm průměr pro novou ocelárnu v Saudské Arábii. Expedice dva vlaky denně. Asi 20 vozů každý?

Vypadá to podobně jako na videu, které jsem točil na Dolním VZD. Je to těžký jako prase:

Dobrý den.
Mám tip na další skin: Slyšel jsem, že dnes (12.11.2013) vyjedou na trať 2 tramvaje v nátěru Sparta. Myslím, že prohánět se budou po Praze. Stačí tedy jen dobře nafotit a začít skinovat. :D (foto k dispozici nemám)

Back
Nahoře