Zvlášní skiny a tipy na skinování

Dane, to je od někoho místního. Já stále setrvávám v Ostravě. :D Ale chtělo by to nafotit. Vypadá to zajímavě.

Hradec Králové: 814.007.

Zobrazit přílohu 7932

Tak toto rozhodně není focené nikde v hradeckém depu a jeho okolí,viz miška,č hrafa,či na na poli.tam nikde nenjsou takto baráky blízko trati včetně té osvětlovací lampy,bmx v HK vůbec nevedeme,a ty baráky vzádu tam nejsou nikde i stou lampou osvětlovací.Toto HK není,to bude jinde.

Po trošce hledání,se 814.007 nachází ve Veselí nad Moravou.

Jako Pracovník depa v HK můžu jen konstatovat že 814.007 byla v depu HK,ale fotka není z hradeckého depa

Tak tím lépe, pokud máme v terénu našeho člověka, který by byl schopen tento stroj nafotit. :D

Na to, že to je mobilem tak je to dobré. Horší je, že by se musel totálně překopat model. Ale udělat s toho něco by asi šlo :)

Jak jsem psal, buď se to použije nebo ne, já osobně z toho nebudu dělat nic, ale třeba to někdo někde použije...

Najbrt Regína 814.007 je už zpátky v HK,dneska viděna na moje oči,při záloze se strojmistrem ;)

Je to přelakovná a zrychlená 362 001 půvedně 363 001 s obnoveným nátěrem. Jen nevím, jak to bude se slovenskou koleginí 362 001...

Back
Nahoře