Zvlášní skiny a tipy na skinování

Celkom pekny kusok by to bol v msts :)
Konkurencia pre Huga bude brazdit coskoro po nasich kolajniciach :)
Skoda len,ze sa mi nepodarila lepsia foto a hlavne viac foto na skin,ale ani pocasie,by nato asi nebolo :(IMAG0423_1.jpg

Myslím že naučená bola ale zatiaľ len na 3Kv :D :D .....no ako prišla do BA na 25Kv ta strelela či sa mi marí? .....Ale tak snáď v MSTS by sa sňou dobre jazdilo si myslím. Mne to postačí na jednosmer .:D Len ak ju niekto aj nafotí problém by boli odlesky, najlepšie by bolo počkať kým sa troška zašpiní. Ale kedy to bude ani srnky netušia :D

ale ak dobre vidím, je to ES499.0001, teda prototyp, a ten predsa bol dvojsystémový. Akurát jej dali pôvodný veletržný (Brno) náter.

Jj wed to je tuším bývalá 350 001,či?? Len dostala tento náter a retro tabulky :)
Jak tá česká 230 001 :D
Tak to ešte asi potrvá,lež sa zašpiní lebo som bol pozret aj na stanovisti a ešte to maju páni inžiniery zo ZOS riadne rozbombardované
Ale aj zvonka ten náter mohol byt lepší nato že to žoska striekala,wed lepšie by to nastriekali chalani v NZ :D

Tabuľky ČSD jej neostali, mám dojem že už sú dole oni tam boli len vrámci skúšobnej jazdy. To by neriskovali ich tam nechať pretože by sa isto našiel nejaký chytrolín ktorý by ich čmajznul. Dajú tam originál 350 001

Môžeš sa ísť zamestnať do žosky ako lakiernik, keď si taký vzdelaný........Keď dokážeš podľa tej tmavej a zrnitej fotky povedať, že je to zle nastriekané tak by si im mal ísť robiť šéfa minimálne 10 000 eur plat plus mobil, plus služobné auto, lebo takých odborníkov je na svete ako šafranu.

A ak ja dobre vidím, tak o tom sa tu nikto nebavil.
OK, tak sa ospravedlňujem ale reagoval som na obrázok uvedený vyššie a netušil som, že ďalšie príspevky sa týkajú niečoho iného. Ak reakcie nenaväzuje chronologicky, stačilo by dať citáciu kúska textu. Tak ešte raz sorry.

Môžeš sa ísť zamestnať do žosky ako lakiernik, keď si taký vzdelaný........Keď dokážeš podľa tej tmavej a zrnitej fotky povedať, že je to zle nastriekané tak by si im mal ísť robiť šéfa minimálne 10 000 eur plat plus mobil, plus služobné auto, lebo takých odborníkov je na svete ako šafranu.
Dem,tak ja som to nehodnotil podla foto,ale podla skutočnosti,kedže som vedla nej na Východnom stál a pozeral si ju detailne :D A ako som už povedal ked porovnáš laminy čo robili chalani v depe NZ,tak boli lepšie pretmelené,vybrúsené aj nastriekané a hlavne za menšie peniaze ako žoska :D
Lenže samozrejme to sa vedeniu ZSSK nepáčilo(ved potom,by sa nemohlo tolko peniažkou kdekomu uliať ),tak ich zrušilo a možu striekať max tak vnutrajšok a na vonkajšok putuju mašinky do žos :eek::(

Dodo,hold neviem ja som ju stretol na východnom minulý týžden,tak neviem
Ale si myslím,že hadam by tam aj ostali wed zatím držia aj na tej českej 230tke :D:D

lakitouch. Ja si myslím, že to striekanie im práve ide......Ten zbytok je na pomlčanie. NZ síce laminátky striekali dobre, ale tú úroveň čo má Vrútky na lak , nedosahovali. S tým jaksi nesúhlasím.

Wed hej to je vec názoru a za to je tam aj tak zodpovedný pán nemenovaný preberač,ktroý tu mašinku po ES v žos prebere :D
Ono hold o ten lak až tak nejde,ale skor je smutne ich spolahlivosť ked mašinky zo žas viac stoja ako nabahavaju km :confused::(

U 350 sa niečo roby na čerpadlách trafooleja. Buď sa menia ložiská, alebo niečo iné, ale 350 "majú teraz problém s čerpadlami. To sa rozchodi.

Ahoj, ak by mal niekto záujem mam nafotený český rušeň 754 067. Dva boky jedno čelo. Fotky su v RAW. Na požiadanie viem skonvertovať do jpeg.
IMG_2946.jpg
IMG_2952.jpg

Back
Nahoře