Zvlášní skiny a tipy na skinování

Ja len doplním, že polep "Orange-funebrák" je umiestnený na dvoch vozňoch. Jeden je radený do IC405/500 a druhý na Ex530/531.

Ja len dodám, že polep "Orange - funebrák" dostali dva vozy. Jednak Bpeer 29 70 027-4 a Beer 20 70 057-0. Bpeer je radený na Ex 530/531 a Beer na IC BA-KE-BA. Ten Bpeer bol mimochodom celkom vhodne k foteniu pristavený včera na odstavnom v BA. Košický sa dá chytiť asi jedine v KE.

Plecháčoj jako každé jiné lokomotivě tenhle novej nátěr vůbec nesluší. Nedovedu si přectavit čmeláka či brejlovce v tomhle nátěru to fakt ne. Kdo vymejšlel tohle barevné řešení ten by si měl useknout ruce:D

Tak čmeliaka v tomto nátere si ani nemusíš predstavovať, pokiaľ viem ČD čmele nevlastní, ledatak ČDC.

dem napsal:
Náter sa vymýšľa hlavou nie rukami :) . Takže ho popravíme?

Chybička se vbloudila omlouvám se za překlep:D
Jo zasloužil by si jí useknout. Slovenské bolonsky taky není nic moc ale vypadá líp než tohle

Řekl bych, že nátěr Najbrt a reko vozu A je dalším příkladem rostoucího českého diletantství a vykazování činnosti "manažerů" (čte se: trouba bez odborných znalostí, co přišel dělat do podniku politiku, tabulky, barevné prezentace v powerpointu a srát se do všeho, co doposud fungovalo, neboť na tom, co nefunguje, neumí nic vylepšit) za každou cenu, aby si sami mezi sebou dokazovali, jak jsou nepostradatelní.
Vypadá jako indický salónní vůz, z podobné látky jsem měl před dvaceti spíchnutý senza kalhoty na dětský karneval.

Pawlik napsal:
... příkladem rostoucího českého diletantství a vykazování činnosti "manažerů" ...
Vypadá jako indický salónní vůz ...

Fascinuje mě posedlost pseudošéfů světlými nátěry střech - toto balkánské nebo cirkusové vzezření je asi příznakem doby. Zoufalci se zaplaceným vzděláním řídí podniky, o kterých nemají ani ponětí tak, že přemalovávají historické soupravy. Přitom Corporate Design lze dělat i jinak, jak je vidět například u Railjetu. Plecháč v Najbrt Designu vypadá jak lokomotiva Chorvatských železnic. :bms:

Ještě bych doplnil, že tito tzv. "manažeři" za to berou adekvátní plat, na který se jim skládáme všichni my poctiví plátci daní. Ale když chcem budovat "kapitalismus", tak to asi jinak nejde... Ale Najbrt se mi líbí víc než Blonski, protože nad ním musel někdo alespoň trochu přemýšlet (je trochu složitější).

No, přemýšlel, ale nedomyslel. Barevné řešení alá bílé boty do podzimního bahna. To v Blonski nátěru vypadají aspoň ty vozy moderně a mě osobně se moc líbí.
Myslím, že následující obrázek nepotřebuje komentáře - provedeme rekonstrukci štětkou a kýblem kitu, vyfotíme se, jak jsme dobří a na úrovni 21. století, rozdáme prémie a podél trati odjedeme služebním vozem za dvě mega. :)
Na tohle snad bude dobrá ta krize, že se v rozumných podnicích takových "zhmotňovačů tmy" zbaví a podniky, kde už to je prohnilé snad padnou.
http://www.zelpage.cz/news_n/novy_interier_1trida_6.jpg

Je to nová řada vozu BDsee (BDs s CZE).
Klidně bych se do něj pustil, ale potřebuju poradit jak na rybí oko. Sami vidíte, že focené kolmo a rovně to je. Fotka je taky zašuměná... (a to se koukněte jaký jaký je tam iso, ten foťák je opravdu ostuda!)
Mám i nějaké detaily (jako dveře a okolí atd.).
Vůz je přidělen do depa Havlíčkův Brod (je to již druhý exemplář) a bude jezdit na osobácích v okolí Havl. Brodu v soupravě 242 + Btmo + BDsee Proto má lak převzatý právě z vozu Btmo
V případě zájmu o to si rybiny upravit, myslím, že fotky nejsou v zas tak špatné kvalitě a mám jich daleko více. Je rád poskytnu.

Obdivujem estetické cítenie toho čo ten náter schválil. Tie oranžové dvere k tej modrej a šedej naozaj seknú....Žiadna iná farba už asi na sklade nebola a treba ju minúť čo ?

dem napsal:
Obdivujem estetické cítenie toho čo ten náter schválil. Tie oranžové dvere k tej modrej a šedej naozaj seknú....Žiadna iná farba už asi na sklade nebola a treba ju minúť čo ?

Údajně to má být služebák k Bmto. Stejná barva proto, aby to ladilo.

Navíc tento vůz bude spíš unikátem. Jsou zatím dva a utekly novému unifiku. Kdo ví, jestli další BDsee už nebudou v laku "najbrt". Změny se odehrály i v interiéru, kde je místo koženky na sedadlech plyš.

Jinak nevím, proč se dem pozastavuje nad těma oranžovejma dveřma, když je to v podstatě unifikovaný lak elektrických jednotek. Krom vozů Btmo mají tento nátěr i jednotky 451, 452, 460, 470, 560. ;-)

Preto lebo to vôbec neladí. Kričí to do sveta tu sú dvere..aj keď to bol asi zámer, ale dalo sa to spraviť farbou v hodnejšou. U nás sú také isté oranžové dvere, ale k červeným vozom to aspoň seklo. Na Bc a Wlab to tiež vyzerá otrasne. Preto sa dem nad tým pozastavuje.

Back
Nahoře