uplný pád tratě - prosim pomoc

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna tsedlak
  • Datum začátku Datum začátku
T

tsedlak

Host
Ahojky chlapy mám takovej docela velkej průser.Čtvrt roku stavím svoji trať a teď po pádu windows mi při spuštění Train Simulator Editors a tools my zahlásí msts první závadu a to: Selhalo nahrávání ukolu.Když odkliknu chybu pokračovat a dám ano pustí mě to až do hlavní nabídky.Když vyberu editor trati tak nastane druhá závada a to:inicializace trati selhala a jsem pěkně v pr... Trať není zatím osazená žádnými návěstidly.Prosím pomozte nebo tu pikslu vyhodím z okna po takové dlouhé době když jsem měl postaveno 180 km trati.

Díky moc budu vděčný za každou radu Tomáš

NEROB TO

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
ja som mal podobný problém a rozchodil som to, len si musím spomenúť ako.
Určite sa ozvem v najbližších hodinách.

Naposled editoval moderátor:
odzálohuj si súboty trat.tdb a trat.rdb a nahrad ich pruslusnymi .bk (premenuj ich). Ak to nepomoze tak si odkopriuj prec aj tie zalohy a zmaz ich. Potom spusti Route Editor a vyber obnovu databaze trati.

P.S.: Ak to zabere, tak dlasia vec ktoru urobis je ze si odkopirujes cely stav trate na CD a toto urobis minimalne 1x za tyzden

P.S.:Ak to NEzabere tak to moze naozaj len vyhodit z okna ... nepomoze ti uz ani svaty kristus ...

Nooo, pár vecí ma napadlo

To NEROB TO patrilo tvojim chúťkám s vyhodením bedne
Skús vyprázdniť zložky ACTIVITES SERVICES PATHS TAFFIC (zálohuj) a skús spojazdniť ten editor úloh.
Totiž zrejme boli narušené zložky CONSIST A TRAINSET

tak jsem zkusil i tuhle variantu ale pro změnu jsem skončil u Billa

tak ta první závada je odstraněna bez problému se dostanu do hlavní nabídky editoru ale i po vyprázdnění ACTIVITES SERVICES PATHS TAFFIC mi pořád editor trati hlásí že inicializace trati selhala.díky pánové

Ktorú variantu si skúsil a ako to dopadlo ? (Buď viac konkré

Pitt tu tvoji variantu,ještě skouším starší zálohu,třeba budu mít štěstí,skusím to a ozvu se díky

tak je vše při starym pořád jedna a ta samá hláška.zkopíroval jse starší zálohu a je to stejný

z

nezmenili sa Ti nejaké položky v SHAPES, TEXTURES, alebo podobne ???, ze by bol v tom problém.
A skúšal si nakopnúť trať pri zaškrknutí podrobností, to je to tlačítko na obnovenie trate.

tak složky shapes a textures jsou v pořádku.Právě když zatrhnu obnovu tratě tak skončím u Billa

ko

Skús skontrolovať súbor .trk ja som mal minule chybu v nastavení slnka a farby vody. Nepoužíval si tú utilitu COSMOS

tuhle utilitku ani neznám,jsem takovej pokročilej začátečník a v tom souboru je to takhle,já se v tom moc nevyznám:

Tr_RouteFile (
RouteID ( zkouska )
Name ( zkouska )
Description ( "" )
Graphic ( zkouska.ace )
LoadingScreen ( Load.ace )
FileName ( zkouska )
Electrified ( 00000001 )
Mountains ( 00000000 )
OverheadWireHeight ( 5.5 )
PassengerRuleSet ( 0 )
FreightRuleSet ( 0 )
SignalSet ( 0 )
GantrySet ( 0 )
TrackGauge ( 0 )
Era ( 0 )
SpeedLimit ( 44.4358 )
Environment (
SpringClear ( sun.env )
SpringRain ( rain.env )
SpringSnow ( snow.env )
SummerClear ( sun.env )
SummerRain ( rain.env )
SummerSnow ( snow.env )
AutumnClear ( sun.env )
AutumnRain ( rain.env )
AutumnSnow ( snow.env )
WinterClear ( sun.env )
WinterRain ( rain.env )
WinterSnow ( snow.env )
)
TerrainErrorScale ( 1 )
RouteStart ( -5855 14872 -816 352 )
MilepostUnitsMiles ( )
MaxLineVoltage ( 0 )
DefaultSignalSMS ( signal.sms )
DefaultCrossingSMS ( crossing.sms )
DefaultWaterTowerSMS ( wtower.sms )
DefaultCoalTowerSMS ( ctower.sms )
DefaultDieselTowerSMS ( dtower.sms )
TempRestrictedSpeed ( 11.1313 )

d

Zrejme je tento súbor v poriadku.
Nemal si náhodou nainštalovaný nejaký x.tracxs alebo nejak zmenený adresár GLOBAL a teraz, keď si preinštaloval, tak ti tam noahodilo originálny MSTS ?

ne ne žádnej xtrack jsem nainstalovaný neměl,mám to zkopírovaný ze Zbyňkovi traťe

Back
Nahoře