Nemôžem stiahnuť Radove vozne

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Nagqurin
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
N

Nagqurin

Host
Zdravim,
chcel som postahovat nejake radove vozne, ale napisalo mi to uz niekolko krat

The requested URL / was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

A nefunguju mi ani trainsim.bonusweb.cz pise to

Forbidden
You don't have permission to access / on this server.

A ked dam trainsim.tiscali.cz, prepne ma tona games. tiscali.cz
Neviete, co s tym? Ja naozaj netusim:(. Vopred vsetkym dakujem.

Mi to píše normálně česky.

Nemáte oprávnění prohlížet tuto stránku
Pravděpodobně nemáte oprávnění pro zobrazení tohoto adresáře nebo stránky pomocí zadaných údajů.

--------------------------------------------------------------------------------

Pokud si myslíte, že byste měli být schopni tento adresář nebo tuto stránku zobrazit, zkuste web kontaktovat pomocí e-mailové adresy nebo telefonního čísla, jež mohou být uvedeny na domovské stránce trainsim.bonusweb.cz.

Klepnutím na tlačítko Hledat můžete vyhledat informace v síti Internet.

Chyba protokolu HTTP 403 - Zakázáno
Internet Explorer

Ta adresa už nefunguje.

http://trainsim.igames.cz/ Tato adresa je správná,
zkus si změnit úroveň zabezpečení ve vlastnostech prohlížeče.

Naposled editoval moderátor:
Dakujem Vam vsetkym. Ked budem este nieco potrebovat, opytam sa v tomto vlakne :lol:

Na stránkach p. Šemoru, keď kliknem na download Zssk_Beer tak mi stiahne zssk_b. Pri kliku na zssk_Aeer, tak mi stahuje zssk_Amee. Vám to takto neblbne?

Ahoj,
aj mne to takto blbne, ale nemam ani sajnu preco. ale beer je vraj reskin a da sa stiahnut inde, http://download.vlakpage.cz/ . Len neviem, aky je povodny vagon, z ktoreho bol Beer skinovany. :?

Naposled editoval moderátor:
O tom viem, ja som len myslel, či Rado nezapracoval a nevytvoril nové, pretože tamtie dva preskinoval JOHNZ z pôvodného Radovho cd_Beel a cd_Aeel

Zsbeer: a co sa ti na nich nepaci? (okrem kriveho usporiadania okien). Rado cosi robil, aj screeny tu kdesi ukazoval len jaksi je ticho ...

JOHNZ: Ved ale ja som nepovedal, že sú zlé, ja len hovorím, že sú preskinované od teba. Je tam ale malý rozdiel na dverach. Poslem Ti to na mail. ( od rada som myslel len preto, že či v nich nebude pohlad cestujuceho.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře