Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Můžeš.irisbus_4293 napsal:Zdravím.. nemůžu se s regionovou rozjet?
Ne. Odbrzdi, zařaď směr a přidej plyn. Jede.irisbus_4293 napsal:nevíte proč ?
Ovládání dle vlastního nastavení definic kláves ! Jinak default jako u ostatních - viz manual k bin.irisbus_4293 napsal:a jak se otevírají dveře a přehazujou světla. mám msts bin 1,8. díky
Jestli to nebude tim že s tim neumíte jezdit.Navrhoval bych najmout nějaký hnědočechny na brigádu aby vám to ze zadu pomohli roztlačit..Edie napsal:814 bych navrhoval cenu "Nejlínějsí jednotka MSTS" protože s ní mám také problémy. Chtěl jsem jí dát do aktivity podle reálu, ale radši jem jí nahradil jinou soupravou.
No nevím, jestli by ta regionova potom neskončila v nějakém výkupu kovů.....Kadr napsal:Jestli to nebude tim že s tim neumíte jezdit.Navrhoval bych najmout nějaký hnědočechny na brigádu aby vám to ze zadu pomohli roztlačit..Edie napsal:814 bych navrhoval cenu "Nejlínějsí jednotka MSTS" protože s ní mám také problémy. Chtěl jsem jí dát do aktivity podle reálu, ale radši jem jí nahradil jinou soupravou.
Pavlík napsal:Ahoj, nevím, čím to je, ale nemůžu se dostat na 2. stanoviště strojvedoucího. Mám spojenou jednotku 814+914 z trainsetu BP a nejde mi to ani ve volné jízdě, ani v aktivitě. Hned po startu MSTS stojím v kabině 814-ky, zmáčknu klasicky jedničku a nic se neděje. Pořád zůstávám v kabině 814-ky.
Nevíte, čím to může být?
Trainset má updatovaný od TBP3 přes Zbyňkovy updaty až po verzi TBP7.3 a BIN používám nejnovější. Budu rád za každou radu. Děkuju.
Michailus napsal:Pavlík napsal:Nevíte, čím to může být?
Ahoj, to bude tým, že opakované stlačenie klávesy 1 presúva do zadného stanovištia či už lokomotívy alebo motorového vozňa. 814 má len jedno stanovište, to druhé sa nachádza v riadiacom vozni 914 a tak prechod na druhé stanovište sa koná stlačením F9, označením vozňa na stanovište ktorého chceš íst a stlačením klávesy 1.príjemnú zábavu