814-914

djneon napsal:
Teď jsem ji viděl i na Džordžových stránkach v sekci má tvorba, díky za odpověď, mějte se... :wink:

Jo, ale pokud umíš číst tak je tam napsáno, že je použitelná pouze jako jako statický objekt do trati.

Miran napsal:
djneon napsal:
Teď jsem ji viděl i na Džordžových stránkach v sekci má tvorba, díky za odpověď, mějte se... :wink:

Jo, ale pokud umíš číst tak je tam napsáno, že je použitelná pouze jako jako statický objekt do trati.

Přitom vypadá VELICE povedeně - jak to ten Džordž dělá ???

djneon napsal:
Tie textúry vyzerajú až podozrivo kvalitne, že by nejaké tajné triky? 8)

Je tam přesně tohle:

Mohou být použity jako statické komponenty do aktivit ale i jako konzisty. Vozy mají animované dveře a podvozky.

Chápu to jako plnohodnotný model 8)

A všimli ste si, že tá Regionova (814) má len 628 polys? :lol: A vagón Bmee má 994 polys + LOD. :lol:

je pěkná mno
a je mi celkem i jedno ,která bude dřive vydaná ,, hlavně at uz nejaka je :lol: Už se moc teším

Naposled editoval moderátor:
Potřeboval bych radu ke kabu 814-914.
Rekonstruované vozy mají elektronický ovladač kombinovaný s BSE brzdou, ale ta má normálně 7 poloh. 814 mají nízkotlaké přebití, vysokotl. švih a provozní odbrždění na tlačítka a i na těch nejlepších fotkách jsem rozeznal že by to mohly být asi 4 polohy, snad "Odbrždění, Jízda (neutrál), brzdící a rychlobrzda" ale nejsem si jistý.
Může někdo potvrdit nebo vyvrátit ?

Džordž napsal:
Potřeboval bych radu ke kabu 814-914.
Rekonstruované vozy mají elektronický ovladač kombinovaný s BSE brzdou, ale ta má normálně 7 poloh. 814 mají nízkotlaké přebití, vysokotl. švih a provozní odbrždění na tlačítka a i na těch nejlepších fotkách jsem rozeznal že by to mohly být asi 4 polohy, snad "Odbrždění, Jízda (neutrál), brzdící a rychlobrzda" ale nejsem si jistý.
Může někdo potvrdit nebo vyvrátit ?
Džordži, tady máš detail na kombinovaný ovladač
http://members.chello.cz/mlasevic/IMG_4356.JPG

Budeš tam muset zvolit nějaký kompromis .... máš tam jenom 5 poloh - J - jízda,
V - výběh,
BE (to BE je tuším pro brždění retarderem),
BP (brždění pneu),
R - rychlobrzda

A právě i kvůli tohoto rajčáku by bylo potřeba v cabu rozchodit tu integrační regulaci a namapovat rajčák ne na % výkonu, ale i na stisk klávesy......

Akurát by mne zajímalo, kde na tom pultu jsou ty tlačítka pro švih a nízkotlaké přebití....nějak jsem je nemohl najít.

tlacidla prebitia, svihu (2x zlte) a odbrzdenia (cierne) su pod radiostanicou, teda na lavom boku. spolu s nimi je tam "vypinac" -> zaver brzdy (otocny vypinac polohy 0-1). dalej su v tom rade este spinace osvetlenia kabiny, ventilatora a automatickeho pieskovania. (foto mam a mozem dodat, da sa to rozoznat - skoro cela kabina ale sikmo 5MPx)

jeffer napsal:
tlacidla prebitia, svihu (2x zlte) a odbrzdenia (cierne) su pod radiostanicou, teda na lavom boku. spolu s nimi je tam "vypinac" -> zaver brzdy (otocny vypinac polohy 0-1). dalej su v tom rade este spinace osvetlenia kabiny, ventilatora a automatickeho pieskovania. (foto mam a mozem dodat, da sa to rozoznat - skoro cela kabina ale sikmo 5MPx)
Jo, už to taky vidím....

Back
Nahoře