Edie napsal:Čuřile, mám takovej dojem, že Dušek tak už asi tak půl roku není :salut: :salut: :study:, ale možná se taky pletu.Čuřil napsal:Ja tomu nejak nerozumim, co se tyce norem. Ale reknu asi takto
"Kua, nenazral uz nahodou cas na to, aby na kolejich byla poradna konkurence nez aby nas prepravoval nenazrany moloch jako jsou CD ? Vzdyt uz konecne vyhodte toho Duska z bruska, at ma uz konecne vlada pravicova vlada moznost CD zprivatizovat a vytvorit prostor pro konkurenci. Jako 18 let po prevratu a stale tady mame monopolisticke chovani CEZ, CeskaPosta, CeskeDrahy. Ja bych se primlouval, za konkurenci.
Ale nejprve vyhazet ty neschopne drstky z vedeni CD a hlavne nejvetsiho potizistu jakym je pan Dusek a jeho soudruzska sebranka.![]()
![]()
Omlouvam se za drsna slova![]()
Není tam, byl jsem u toho, když mu ústředí OSŽ vyslovilo v salonku na hlavním nádraží v Práglu nedůvěru. Těd to vede slizoun Pejša, který má zřejmě nyní největší vliv a který se postaral o to dané hlasování o důvěře a jeho grupa posluhovačů. Bohužel na povrch vylezlo opravdu jen to, co se týkalo nějakým způsobem Duška.
Nebudu ho hájit, ani hanit. Udělal něco dobrého i špatného, asi jako každý z nás, ale jen díky jemu a stávce v únoru roku 1997 se ještě dnes můžeme povozit po mnoha tratích, které by byly bez dané stávky zlikvidovány. Bohužel média opět bravůrně stávku komentovala, že nádražáci chtějí opět přidat, což nebyla pravda. Stávky jsem se tenkrát účastnil, protože se jednalo i o mou trať, kde jsem tenkrát dělal.
Abych se moc neodchýlil od tématu SA vs. ČD, tak zde můj názor: Dokud nebudou mít tzv. externí dopravci vozidla, která budou mít kulatý razítko pro provoz na českých tratích, nebude v českých zemích větší konkurence ČD.
Naposled editoval moderátor: