Aktivita posun Pardubice

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna emihop
  • Datum začátku Datum začátku
E

emihop

Host
Nevím jak ostatní,ale já mám problém v aktivitě posun Pardubice.Když na vlečce Paramo zapřáhnu vozy tak už se mi nepodaří odjet.Nevím v čem je problém,vozy i celý traiset mám podle Z.Šemory z DVD a přesto ta 749tka ty vozy neutáhne.Ještě jsem zkoušel postupně odpojovat vozy až nakonec mi zůstal jen jeden vůz a to už se to pak rozjelo.Molh by mi prosím někdo poradit jak na tuto aktivitu? :x :?: :cry:

emihop napsal:
Nevím jak ostatní,ale já mám problém v aktivitě posun Pardubice.Když na vlečce Paramo zapřáhnu vozy tak už se mi nepodaří odjet.Nevím v čem je problém,vozy i celý traiset mám podle Z.Šemory z DVD a přesto ta 749tka ty vozy neutáhne.Ještě jsem zkoušel postupně odpojovat vozy až nakonec mi zůstal jen jeden vůz a to už se to pak rozjelo.Molh by mi prosím někdo poradit jak na tuto aktivitu? :x :?: :cry:
Tady by se asi vyplatilo podívat se na brzdy.......BTW odkud je ta aktivita?

Martens napsal:
emihop napsal:
Tady by se asi vyplatilo podívat se na brzdy.......BTW odkud je ta aktivita?

Jestli se nepletu, tak by měla být z http://zeldop.wz.cz

Naposled editoval moderátor:
emihop napsal:

Problém je v tom, že vozy a lokomotivy v dodávaném Trainsetu nemají vyladěné chování. Abys vozy po přivěšení odbrzdil, musíš u všech použitých vozidel (a nejlépe v celém Trainsetu) najít v .eng a .wag souborech položku "EmergencyBrakeResMaxPressure( xx )", kde xx je nějaké číslo. Místo xx dosaď 73 a vozidla půjdou odbrzdit.

Tady jde o to,že ty vozy se vlastně připojujou na předek tak jestli to není tím.Loko vlastně couvá. :(

emihop napsal:
Tady jde o to,že ty vozy se vlastně připojujou na předek tak jestli to není tím.Loko vlastně couvá. :(

No mně to chvilku trvalo, ale pak se to nakonec rozjelo...jednou se mi stalo něco podobnýho a pomohlo, když jsem po připojení zabrzdil celou soupravu na max brzdu a pak odbrzdil.

Back
Nahoře