7. Zraz historických železničných vozidiel - Rendez 2005

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku

Tax

Moderátor
Správce
Dňa 3. a 4. 9.2005 sa v Bratislave v starom depe Bratislava - Východ uskutočnil už 7. celoslovenský zraz historických vozidiel. Okrem množstva exponátov a spústy návštevníkov z domova, ale aj z cudziny sme sa tam poschádzali aj niektorí fanúšikovia a tvorcovia MSTS, aby sme jednak podebatovali pri pive, klobáse, kofole alebo cigánskej pečienke, a okrem iného sme ulovili nejaké zaujímavé fotografie. Z mnohých zúčastnených nemôžem vynechať Martensa, Duusa, Mariana Šima, Rasťa Farkaša, Charlieho a hosťom bol aj Hummus, autor dlho očakávanej šlachtičnej. Tu si pozrel aj slovenskú zástupkyňu 475.196 a dohodli sme sa na ďalšej spolupráci.

Zopár záberov zo zrazu:
6e7d999f32ae8bbd323e1ad9f0cd9904.jpg
8fc092c043414d6b39d7b9a74b0372bb.jpg
na snímkach Marian Šimo, Duuso a Tax, chlapi a slečna z klubu Vlaky.net a Čmoudík, šéf výpravy z ČR, hneď po tom, ako opustil kabínu albatrosa 498.022

53bbd1f69fb3e1b3c05a0297d40ed1d5.jpg
Predstavovanie vozidiel na točni priláka vždy množstvo zvedavcov

a07c6d425132c98d73990b5e1adb11a7.jpg
Vyhliadkový vlak v nedelu vozili šlachtičná a štoker

8b9c3c1b596a426a53e8845dd4a63728.jpg
Výprave z ČR s albatrosom 498.022 v čele od Kútov asistoval zelený anton

c88b1263e8f37d606d68692dd5d48f56.jpg
Obľúbené je aj nočné fotenie, na snímke tri krásne mašinky: albatros 498.022, zelený anton 486.007 a šlactičná 475.196.

Všetky fotky sú prevzaté zo serveru http://www.vlaky.net a ich autormi sú Igi, Misox a Kubíček ( nicky sú používane vo fóre vlaky.net )

Viac sa môžete dozvedieť na tomto linku: http://www.vlaky.net/servis/sprava.asp?id=816&hit=0

Naposled editoval moderátor:
Ja len dodávam toľko, že to bola veľmi vydarená akcia a týmto by som chcel vysloviť veľkú vďaku organizátorom a všetkým ľuďom, ktorí udržiavajú tie krásne pary v prevádzkovom stave.

Vlado napsal:
No tak to, myslím, nemá chybu!!!!!!!! :D
Ale napriek výzoru je to správny chlap a dobrý človek. Som rád, že som sa s ním mohol zoznámiť aj osobne. Keby takých ludí ako on bolo viac, nebolo by toľko vrakov na kolajach, ale pekne by jazdili, alebo aspoň by boli zrenovované do vystavovateľnej podoby

Tax napsal:
Vlado napsal:
No tak to, myslím, nemá chybu!!!!!!!! :D
Ale napriek výzoru je to správny chlap a dobrý človek. Som rád, že som sa s ním mohol zoznámiť aj osobne. Keby takých ludí ako on bolo viac, nebolo by toľko vrakov na kolajach, ale pekne by jazdili, alebo aspoň by boli zrenovované do vystavovateľnej podoby

No vždyť to triko co má na sobě taky hovoří za vše - LOKOMOTIVA JE MOJE LÁSKA. :wink:

Moje srdečné vďaka patrí všetkým organizátorom tejto akcie. Bola veľmi vydarená azase raz sa naskytla príležitosť stretnúť sa a obdivovať nádheru zašlej slávy slovenských a českých železníc.

_________

TS Charlie

Back
Nahoře