Repainty Honza.tomi

Honza.tomi: No pěkné skiny mé berty, hlavně ta 248 a 250 :P Měl bych ale jeden dotaz - šla by udělat ta 751.144 taky ve variantě "před 1.1.2008"? :roll: :wink: Já ty bílé nálepky zvláště na tomto krásném laku nějak ... ee :puke_l: Btw. 749.265 má (oproti relativně čisté kastli) opravdu tak zasviněný rám? :) :eek: Též by ji mohli umýt celou :lol:

Naposled editoval moderátor:
OndraJ napsal:
Honza.tomi: No pěkné skiny mé berty, hlavně ta 248 a 250 :P Měl bych ale jeden dotaz - šla by udělat ta 751.144 taky ve variantě "před 1.1.2008"? :roll: :wink: Já ty bílé nálepky zvláště na tomto krásném laku nějak ... ee :puke_l: Btw. 749.265 má (oproti relativně čisté kastli) opravdu tak zasviněný rám? :) :eek: Též by ji mohli umýt celou :lol:

Určitě udělám i variantu s ČD logama, ale kdyby se někomu chtělo udělat na model šípovej pluh, tak by byla přesná. Ještě mam v plánu další Lipovačky. Časem určitě udělám i nějakou tu variantu ČSD. No ona 749.265 je špína sama o sobě, hlavně ten spodek.

Honza.tomi napsal:
....Časem určitě udělám i nějakou tu variantu ČSD. No ona 749.265 je špína sama o sobě, hlavně ten spodek.
No to by bylo skvělé, Bardotek ČSD nebude hned tak dost. A vůbec nemusí být špinavé, ono to, co je špinavé nyní, mohlo být před 20 a více lety ještě docela čisté. Tak nechť se to daří a hlavně hodně volného času.

jiriku TK i z fotek je vidět, že i tenkrát byly špinavé lokomotivy. Pravdou je, že jezdili leštěnky - hýčkané stroje, ale leťácký mašiny byly hrozný. Možná jako oddychovku bych mohl někdy udělat celočervenou bardotku.

Čouda napsal:
jiriku TK i z fotek je vidět, že i tenkrát byly špinavé lokomotivy. Pravdou je, že jezdili leštěnky - hýčkané stroje, ale leťácký mašiny byly hrozný. Možná jako oddychovku bych mohl někdy udělat celočervenou bardotku.
Čoudo zdravím, tak to by byla paráda. Vozy s období ČSD to je něco pro mě. A na Jirkově Dvoukolejce, by bylo zase o mašinku do aktivit více. :D
S pozdravem Dan.

Čouda napsal:
Tak to bys mne a určitě mnoho dalších velmi potěšil. A kdyby se objevil i další ČSD Brejlovec, tak bys u nás fandů starších dob opravdu zabodoval.
A to TK mi tam nemusíš psát, já jsem hodně nad takovýma maličkostma, jako je nick. Nějaký musím mít. :D

Honza.tomi napsal:
Tak zde mám další skin na bertu Ondry Janiše a jedná se o stroj 751 093
Jaký je vztah mezi Honza.tomi a Čouda ?
Na http://www.loko.boletice.cz/ ( kam vede zdejší link www pisatele ) je uveden :
Autor 3D modelu: O.Janis, Autor skinu: Couda, Foto textury: Couda, UPRAVENO PRO MSTS-BIN, reskin lokomotivy jezdící v PS Mezimesti,
Je to nové nebo ten loňský ?

Autor modelu O.Janiš? Tak to mám na webu chybu jako Brno. Snad mě pan starý nepřetrhne. To budu muset opravit. To, co je na webu je stará verze na model pana Starého. Tuto novou vydám až dokončím 751 094 a nebo možná dříve. Záleží to všecko na Honzovi.

bob57_cz napsal:
Honza.tomi napsal:
Na http://www.loko.boletice.cz/ ( kam vede zdejší link www pisatele ) je uveden :
Autor 3D modelu: O.Janis, Autor skinu: Couda, Foto textury: Couda, UPRAVENO PRO MSTS-BIN, reskin lokomotivy jezdící v PS Mezimesti,
Zdravím. Na Čoudovo stránkách je zvěřejněn skin 751.093 model p.Starého, já sem z originálních fotek které mi Čouda poslal udělal 751.093 na model Ondry Janiše. Nemám svůj web, proto skiny prezentuju u Čoudy. Dále mám fotky 751.038,101,151,176,220,236 ale to vše postupně že :bounce:

Čouda napsal:
Autor modelu O.Janiš? Tak to mám na webu chybu jako Brno. Snad mě pan starý nepřetrhne. To budu muset opravit. To, co je na webu je stará verze na model pana Starého. Tuto novou vydám až dokončím 751 094 a nebo možná dříve. Záleží to všecko na Honzovi.
Honza.tomi napsal:
bob57_cz napsal:
Honza.tomi napsal:
Zdravím. Na Čoudovo stránkách je zvěřejněn skin 751.093 model p.Starého, já sem z originálních fotek které mi Čouda poslal udělal 751.093 na model Ondry Janiše. Nemám svůj web, proto skiny prezentuju u Čoudy. Dále mám fotky 751.038,101,151,176,220,236 ale to vše postupně že :bounce:
Pak je ale původní info nepravdivé a vyznívá, jakože to tam už je. Kdo si to stáhne, zklamaně zjistí, že stáhnul znovu tu starou verzi.Bylo by dobré informace podávat správně a srozumitelně. V tomto případě třeba, že je již hotové, ale na webu tam a tam to bude , až ...to tam někdo dá.

Honza.tomi napsal:
Psal jsem snad že je 751 093 někde ke stažení?
Napsal jsi, že není ?
Tady je to jasné : - bude
Honza.tomi napsal:
Hezký večer. Tak zde je další stroj z mé dílny, momentálně sloužící v Šumperku na ramzovské trati. Ke stažení bude u Čoudy
http://www.ukazto.com/img/2280235,751.144.jpg
Tady už ne:
Honza.tomi napsal:
http://img85.imageshack.us/img85/4183/lokoam3.jpg

Podľa mňa je nad mraky logické, keď niekto dá do fóra link na obrázok a nie na download, že daná vec ešte neni k downloadu, len ju autor prezentuje, myslím, že Honza neni taký natvrdlý a keby to už zverejnil tak to sem dá vedieť, sorry Bobe ale niekedy si myslím že až veľmi ťaháš za slovíčka.

Back
Nahoře