Repainty Honza.tomi

duuso napsal:
Podľa mňa je nad mraky logické, keď niekto dá do fóra link na obrázok a nie na download, že daná vec ešte neni k downloadu, len ju autor prezentuje, myslím, že Honza neni taký natvrdlý a keby to už zverejnil tak to sem dá vedieť, sorry Bobe ale niekedy si myslím že až veľmi ťaháš za slovíčka.
..."má pravdu předsedo"... :lol:

Honza.tomi napsal:
duuso napsal:
Podľa mňa je nad mraky logické, keď niekto dá do fóra link na obrázok a nie na download, že daná vec ešte neni k downloadu, len ju autor prezentuje, myslím, že Honza neni taký natvrdlý a keby to už zverejnil tak to sem dá vedieť, sorry Bobe ale niekedy si myslím že až veľmi ťaháš za slovíčka.
..."má pravdu předsedo"... :lol:
Tak se podívejte na jiné autory. Napíšou totéž a mají to na webu. Jinak v téhle sekci by měly být hotové věci ke stažení, zatímco připravované jsou v "pod pokličkou".

1) přestaň pořád rejpat, jestli máš blbej den, tak si to vylejvej někde jinde
2) to sou věci hotové, jen nejsou zatím ke stažení.

A tímto končím tuhle debatu. Pokud máš něco ke skinům, prosím, pokud né, nashledanou!! :salut:

Honza.tomi napsal:
No tak promiň, že jsem se normálně zeptal. Ten blbej den máš asi sám, když se vztekáš. Tak pozor, aby ses z toho neznečistil.

bob57_cz napsal:
Honza.tomi napsal:
No tak promiň, že jsem se normálně zeptal. Ten blbej den máš asi sám, když se vztekáš. Tak pozor, aby ses z toho neznečistil.

Dobrá, dobrá. nech slovíčkaření, já zvlášť ke každýmu skinu uvedu jestli je či není ke stažení a tím sme to vyřešili.

Hekzá Honzo. Potom s ní ještě provedem to, na čem jsme se domluvlili včera než sem šel spát.

Přeji hezký den. Touto zprávou se s vámi se všemi loučím, končím s veškerou tvorbou do Msts.Po té, co se mě málem rozpadl vstah s přítelkyní mi to za to nestojí, ale ona jo. Na světě jsou daleko krásnější věci než jezdit s vláčkama, nehledě na to že z práce toho mám až až. Tak všem hodně zdaru při tvorbě a co nejmíň hádek.
A na závěr, komu se mé skiny líbí, hodně šťastných km bez závad na motoru a komu ne, ať s nimi nejezdí :lol:

Sbohem pánové

Naposled editoval moderátor:
Jen bych se chtěl zeptat, jestli budou uvolněny ke stažení také 751.144 či jiné zde prezentované stroje. Díky za odpověď.

Back
Nahoře