Kopírování tratí

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pinďa
  • Datum začátku Datum začátku
P

Pinďa

Host
Zdar všem potřeboval bych poradit ohledně přetažení kolejiva(a budov)z jiné tratě.Po poznatcích které jsem načerpal převážně na těchto stránkách jsem začal testovat a téměř vše se podařilo akorát po otevření tratě v Route Editoru načte jen statické oběkty včetně kolejiva ale ne návěsti a zvuky-na ty hodí hlášku jestli je ma smazat nebo ne(v případě že je nenechám smazat tak při příštím otevření v Editoru vyhodí těhlech tisíc hlášek znovu).Kamerou projíždím celou trať a nechávám mazat co se mu nehodí a pak najednou(a to pokaždé v jiné části tratě) zatuhne a hodí tu trapnou hlášku že program udělal bla bla bla a Editor padne.Řekl bych že to muže být velkým počtem oběktů ale v původní trati to funguje normálně(jedná se o pražskou část tratě Břeclav-Praha od p.Šemory).Celý postup je následu
jící:Zjistím které čtverce puvodní trať využívá a v Extractoru vytvořím novou trať a pak i placku s texturou.Z World v puvodní trati nakopíruju příslušné soubory do World nové tr. a to samé z Tilles.Pak ještě oběkty,textury a ref. Mohl by někdo poradit co dělám špatně.Případně můj Mail je pinkas.t@seznam.cz. Pinďa.

Naposled editoval moderátor:
K návěstidlům a zvukům si musíš přetáhnout i soubory typu(pro návěstidla) sigscr a sigcfr a pro zvuky ttype. Poté by se ti měla objevit návěstidla v traťových objektech a zvuky jak jinak než ve zvucích :lol: .Kolejivo se přetáhne i s objekty.

VáclavS napsal:
K návěstidlům a zvukům si musíš přetáhnout i soubory typu(pro návěstidla) sigscr a sigcfr a pro zvuky ttype. Poté by se ti měla objevit návěstidla v traťových objektech a zvuky jak jinak než ve zvucích :lol: .Kolejivo se přetáhne i s objekty.

Tak jsem to udělal podle tvé rady ale problém přetrvává a navíc soubor "cfr"
jsem v původní trati vubec nenašel.To mě ale netíží tak jako ty pády Editoru.
Napadlo mě že to bude tím že p. Šemora používá Xtr.. a já nemám ani šajnu
o co jde.Pinďa

Tu ti nepomôže nikto ... jedná sa o konflikt databáz tratí a ciest ... jediný spôsob ktorý na to pomáha, by bolo skopírovať celú trať ... zmazať všetky objekty (koľaje, navestidlá domy, stromy) na miestach, ktoré nepoužiješ, v RGE "odgenerovať" práznde štvorce a potom začať stavať svoju trať z toho zbytku ...

JOHNZ napsal:
Tu ti nepomôže nikto ... jedná sa o konflikt databáz tratí a ciest ... jediný spôsob ktorý na to pomáha, by bolo skopírovať celú trať ... zmazať všetky objekty (koľaje, navestidlá domy, stromy) na miestach, ktoré nepoužiješ, v RGE "odgenerovať" práznde štvorce a potom začať stavať svoju trať z toho zbytku ...
O tom jsem uvažoval ale nechtěl začít kdyby to šlo nějak jednodušeji.Začnu tedy s celou tratí a budu mazat a mazat a mazat.Díky a čau.Pinďa.

Back
Nahoře