Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pod zopár vecí ohľadom nefunkčnosti MSTS ( ale aj iných programov ) sa podpísal aj sám veľký Mrchochvost svojimi poslednými, nie celkom vydarenými aktualizáciami WinXPLord napsal:Zdravím, mě se také výjimečně stane, že mi to při spuštění MSTS hlásí něco o CD v mechanice, tak to vždy odbouchnu a jede se dál. Ale je to skutečně jen výjimečně, ani sem nepátral po příčině. Mějte se. Lord.
Ale jen do té doby,než si nainstaluješ nějakou záplatu,která je označena jako kritická a bez které nemůžeš jít na net,aby se ti do PC někdo nenaboural.Mám XP s SP2 a pořád mi to chce něco aktualizovat a to mám vypnuté automatické aktualizace.Jak se má v tom člověk bez hluboké znalosti woken vyznat,k čemu je co dobré?Tak dá na radu odborníků,záplatu si nainstaluje a pak se diví,že něco je zase jinak.bob57_cz napsal:Tax napsal:Pod zopár vecí ohľadom nefunkčnosti MSTS ( ale aj iných programov ) sa podpísal aj sám veľký Mrchochvost svojimi poslednými, nie celkom vydarenými aktualizáciami WinXP![]()
![]()
To je pravda,pokud na XPsp0,XPsp1 nainstaluješ sp2.
Pokud si z primárního installCD vyrobíš nové s implementovaným sp2 a z toho CD nainstaluješ nové XP,je to bez problémů. (Vyzkoušeno!)
bob57_cz napsal:Pokud si z primárního installCD vyrobíš nové s implementovaným sp2 a z toho CD nainstaluješ nové XP,je to bez problémů. (Vyzkoušeno!)