Osobné vozy by phptt

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Omalovánky,to v gvd msts :-) frčelo tak v roce 2002/2003.Nyní jsou nějou dobu "in" fototextury a píše se rok 2008.Plně souhlasím s tím co tu bylo již napsáno.Z několika nejmenovaných serverů bylo již staženo hodně věcí ,které kvalitou byly na jiné - lepší úrovni a nechápu jak někdo může k omalovánce napsat slušná práce (OTA11????)vyjma případu,že připíše slušná omalovánka.Mimochodem v tomto vlánku se objevilo podobných prací více a já stále čekám,kdy autor těchto výtvorů po mnohých pokusech s mspaint.exe sáhne konečně po fototexturách a adekvátních programech.

T.

Ota11 napsal:
Já nevím ale ta 560 vypadá dobře. Jako statickej model bude výborná a ten vůz je výbornej. Já si myslím dobrá práce :)
Ty máš na hlave zváračskú helmu alebo potápačské okuliare ? :twisted:
Ad phptt: Ak chceš spraviť panťáka v laku "blonski" napíš mi a pošlem Ti kompletne nafotenú súpravu, dokonca ak budeš chcieť aj s grafiti. Potom to bude ono, ale s týmto sem radšej nechoď...to Ti vravím v dobrom.

V sekcii Burza som ponúkal nafotené ZSSK 560 klasický náter aj Blonski, ale ako vidím aj omaľovánky majú úspech :D . Našťastie jeden člen fóra prejavil záujem, tak sa snáď dočkáme...

mám jeden menší problém a prosíl byl radu někoho šikovného a dobrou a účinou radu ...
Pokud mám správně nastavený alpha kanál na okna , tak na několika místech toto neplatí víz obrázek. [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.railpage.cz/images/proje-msts/ZSSK_Bmpeer-alpha.jpg . Netuší čirou náhodou někdo jak toto odstranit? Stejný probém mám i s modely Slovenskými ze stránek Dussa co jsou v barvách Blonski ...

Plánuji dodělat model co nejvíce do reálu ... To i zahýbat s okny. Ovšem dokud nemám vyřešený problém s alpha kanálem na oknech , tak je to ...
lipo2 napsal:
phptt: Ten Bmpeer vyzerá dobre, len by som sa chcel opýtať či nepláujete ešte trochu upraviť okná. Pretože tie sú na tomto vagóne trochu inak.Nie všetky sa totiž dajú otvoriť a tie ktoré sa dajú, tak ani nie do polovice ale pekná práca, už len to, že tento model ešte nikto nevytvoril, lepšie ako nič.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img229.imageshack.us/img229/1087/bmpeervw1.th.jpg[/url]

Budu hnusnej, ale pokud tento "model" bude i nadále skin německého rychlíkáče, tak to s reálem nebude mít nikdy nic.

Mám jednu dobrou a jednu špatnou zprávu.
Ta dobrá zní, že je možné stahovat Bmpeer.Odkaz na stažení najdete na webu Bahnworld.info - sekce Ke stažení
Ta špatná že není určeno pro veškerý ukecaný průmysl zde na MSTS ve stylu Bob57_cz - děd vševěd a jemu podobné!

phptt napsal:
Mám jednu dobrou a jednu špatnou zprávu.
Ta dobrá zní, že je možné stahovat Bmpeer.Odkaz na stažení najdete na webu Bahnworld.info - sekce Ke stažení
Ta špatná že není určeno pro veškerý ukecaný průmysl zde na MSTS ve stylu Bob57_cz - děd vševěd a jemu podobné!
Pokud objektivní kritiku nebereš jako projev ukecaného průmyslu, tak zde je několik připomínek :

1) Výškově jsou o bodík až 2 posunuty textury obou půlek vozů
2) Totéž je i mezi čely vozu a bočnicemi - přechod bílá a červená
3) Opravdu s oknama nepůjde nic udělat? Nejsem sice skinař, resp. začínám, ale zkus se podívat na texturu ZSSK_Bmpeer_4.ace. Vypadá to, že zakopaný pes by mohl být v alfě této textury.
4) Bratia Slováci - opravdu se používá název DKV i na Slovensku? Nemělo by tam být napsáno Voz. depo : Bratislava atd.?
5) Sjednotit barvu nápisů s tím ostatním, co je na té šedé části podvozku - ty černé nápisy tam jsou jako pěst na oko.
6) Upravit nápisy Dom.stanica, DKV a číslo vozu výškově - překrývá to tam textura krytů.
7) Readme - ach to readme - ani jedno z přiložených se netýká vozu ZSSK Bmpeer, ale vozů Bmz s informacemi, že se na ladění tohoto vozu podílel i bob57_cz. Chybí mi tam info o tom, kde se dají stáhnout zvuky k danému vozu, když už se na ně odkazuje wag a informace o tom, na koho se v případě problému s tímto vozem obrátit - autora textury. Toto považuji za daleko užitečnější infromaci, než přiložené readme k vozu Bmz. Místo toho je tam v rootu adresáře zcela zbytečný Personenwagen.sms.
8) Koncové světla - s těma vzhledem ke kvalitě textur nic neuděláš - a ani to nemá smysl.
9) Škoda, že nejsou fototextury - mohlo to být daleko lepší.

Tolik v kostce.

Martens napsal:
Pokud objektivní kritiku nebereš jako projev ukecaného průmyslu, tak zde je několik připomínek ...

mohlo to být daleko lepší.

Tolik v kostce.
Na jednoduchý skin, o ktorom si jeho tvorca myslí ktoviečo nebotyčné je tam tých nedostatkov viac než dosť ... Toto neni prvý prípad, kedy bol upozornený, že by nemal lietať v oblakoch a trocha viac sa snažiť, ale je to len hádzanie hrachu o stenu ... Martine, komu neni rady .. no proste škoda námahy

Ono ja by som začal aj skončil tým že na Bmpeer nejestvuje vhodný model, a tým je naša debata na konci.

phptt napsal:
není určeno pro veškerý ukecaný průmysl zde na MSTS ve stylu Bob57_cz - děd vševěd a jemu podobné!

Ono zaujimave je ze ked sa pozries na stranky tych ludi ktorych si oznacil ukecanym priemyslom a porovnas to zo svojou tvorbou, tak by si sa mal cervenat a to poriadne......

Ale keď už sme pri tom vozni, určite by sa na to nejaký z jestvujúcich modelov hodil, prípadne doplnil s FT, neviete náhodou ktorý model by sa tam hodil ?

Martens : Máš pravdu v tom readme.Já jej nekontroloval už pouze povolil download modelu bez další kontroly. Dodám ten co vlastním já ve svém PC.Bylo mě pouze sděleno skutečným autorem, že je to tam už správně nahráno. :eek:
Přechody bočnic máš pravdu , že utekly na 1-2 body dle strany.To bude co nevidět opraveno.
Okna tu už jeden ze skinařů vyzkoušel a pronesl, že dokud by nebyl vhodný nový model a jiné mapování, tak se s tím asi už nic nepodaří udělat.ZSSK_Bmpeer_4.ace s tímto nemá údajně co dělat.Problém tkví někde jinde ... .s soubor originálu počítal s větším počtem oken.Nevím ... , tak dokonalý nejsem, abych toto znal.
Ten zbytečný soubor na zvuky už bude delete.
Nápisy jsou podle jednoho z vozů, kde se to Slovenským Bratrům, takto podařilo, ale zkusíme opravit + barvu písma
Tax:Kde je vhodný model pro tento vůz já mám všechny typy vozů v PC a ani jeden k tomuto nepasuje ... Tudíž klid a nohy v teple
AirVolk : Pokud dobře vím , tak děd vševěd je tu pouze jeden ! A jestli se mezi vše znalé počítáč, tak to gratuluji.
Dusso : Kdyby Francouzi měli volně ke stažení a ne v rámci zatím nezveřejněných vozů podobný vůz A4D5t (Autor modelu Hervé Droin) podobný Bmpeer, tak ten by padnul.Bohužel jaksi dokud není venku daný model nevím o jiném vhodném.

Naposled editoval moderátor:
phptt napsal:
Martens : Máš pravdu v tom readme.Já jej nekontroloval už pouze povolil download modelu bez další kontroly. Dodám ten co vlastním já ve svém PC.Bylo mě pouze sděleno skutečným autorem, že je to tam už správně nahráno. ...
No :bms: by se někdo z toho phptt a jeho dalších identit ? ! Zase se chlubí cizím peřím a ještě vypelíchaným !

Naposled editoval moderátor:
phptt napsal:
není určeno pro veškerý ukecaný průmysl zde na MSTS ve stylu Bob57_cz - děd vševěd a jemu podobné!
Tak sorry ked som to zle pochopil, ale pisal si a jemu podobne. Takze nejde asi o jednu osobu. A nezalezi na tom ci sa ja medzi nich radim, alebo nie. Nemozem totizto vediet na koho este mtslis ty. Mohol si mysliet Martensa, Duusa, Taxa a preto som pisal o tych weboch a cervenani. Pretoze tieto spominane mena niesu ukecany priemysel. Ty uz cosi dokazali. Tu nejde o mna priatelu. Ked nechces nedorozumenia formuluj vetu presnejsie......

Dufam, ze teraz ma zase pre zmenu niekto oznaci za utocnika na zadnice.... :roll: :roll:

phptt napsal:
Co by jste pravili na tento...... Zatím není celý hotov, ale již něco můžete poznat ...

Pozorujem na povrchu modelu fototexúru čo už by mohlo konečne dobre dopadnúť, keď to budeš schopný doladiť do takmer perfektného stavu....Zatial nekomentujem, lebo nie je čo..až to bude hotové tak ti napíšem čo si o tom myslím.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře