Osobné vozy by phptt

Stav
nelze přidat další příspěvky.
phptt napsal:
Jedna opožděná novinka od Lubosce jehož tvorbu publikuji na webu u sebe
V archivu jsou 2 textury totožné, liší se jen jménem (zkráceným), jedna bude nadbytečná.

bob57_cz napsal:
phptt napsal:
Jedna opožděná novinka od Lubosce jehož tvorbu publikuji na webu u sebe
V archivu jsou 2 textury totožné, liší se jen jménem (zkráceným), jedna bude nadbytečná.
Bobe57_cz : Díky za informaci.Ověřím a případně opravím.
Jedna hádanka z mé kuchyně co se aktuálně dovařuje .... [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.bahnworld.info/images/soubory-msts/ZSSK-Wg.jpg Kdo pozná tak ví na co se může ode mě těšit.Ti ostatní hold se počkají. A jedna smutná zpráva pro všechny co čekají na Bmeer ZSSK. Autor modelu zemřel . Bližší info bude na webu.

Naposled editoval moderátor:
phptt napsal:
Kdo pozná tak ví na co se může ode mě těšit.Ti ostatní hold se počkají. A jedna smutná zpráva pro všechny co čekají na Bmeer ZSSK. Autor modelu zemřel . Bližší info bude na webu.

Teraz sa na mňa určite riadne nahneváš, ale musím reagovať. (lepšie povedané nemusím, ale chcem.)
Pozrel som sa na tvoj web a vidím že si si nič s toho čo ti tu bolo napísane k srdcu nezobral. Tie skiny si nechal zo všetkými chybami ako boli. Ale to už nech je tvoj problém. Len by si mohol trochu inak vystupovať, lebo to akým štýlom sa prezentuješ prináleží ľuďom trochu iného kalibru..........Takto si tu svoje repainty nedovolí prezentovať ani Duuso...:idea:
Takže prosím ťa trochu skromnosti vzhľadom na miesto ,ktoré ti v rebríčku kvality prináleží.

dem napsal:
Pozrel som sa na tvoj web a vidím že si si nič s toho čo ti tu bolo napísane k srdcu nezobral.
Inteligentní člověk koukne, uvidí ten pravopis webmastera a je mu jasné odpovídající zařazení - lopata. Styl je ve stejné shodě.

bob57_cz napsal:
dem napsal:
Pozrel som sa na tvoj web a vidím že si si nič s toho čo ti tu bolo napísane k srdcu nezobral.
Inteligentní člověk koukne, uvidí ten pravopis webmastera a je mu jasné odpovídající zařazení - lopata. Styl je ve stejné shodě.

Len ja nechcem útočiť na jeho osobu. Na to právo Bobe nemám. Reagujem len na jeho prácu a jej spôsob prezentácie.

dem napsal:
...Takto si tu svoje repainty nedovolí prezentovať ani Duuso...
Ja v poslednej dobe prezentujem aj tvorbu iných na našom webe, takže to nie je len o mne, ale to len tak na okraj, ale nechajme chlapa nech robí, vidím že už používa aj fototextúru, tak sa to hádam pohne dopredu.

Kdo má zájem o vůz ZSSK Wgmeer, tak jej najde od dnešního odpoledne na stránce - MSTS vozy : http://www.bahnworld.info/component/option,com_jdownloads/Itemid,91/task,viewcategory/catid,12/

phptt napsal:
Kdo má zájem o vůz ZSSK Wgmeer, tak jej najde od dnešního odpoledne na stránce - MSTS vozy : http://www.bahnworld.info/component/option,com_jdownloads/Itemid,91/task,viewcategory/catid,12/

Jedna vec mi na tvojom webe chýba. Nezvažoval si niekedy že dáš aj hyperlink na mali obrázok ktorý bude odkazovať na veľký ? Veľa ľudí si to rado pozrie na väčšom screene.

dem napsal:
phptt napsal:

Jedna vec mi na tvojom webe chýba. Nezvažoval si niekedy že dáš aj hyperlink na mali obrázok ktorý bude odkazovať na veľký ? Veľa ľudí si to rado pozrie na väčšom screene.
Zatím toto to bohužel ještě neumí, ale bude umět během cca 2 týdnů, kdy projde upgradem celý web, aby byli možné náhledy na velký images.
Ještě jedna novinka z mé dílny než vyjde další, ale tentokráté CFR vůz.
ZSSK Bmeer : [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.bahnworld.info/images/soubory-msts/ZSSK_Bmeer-info.jpg najdete jej na sosání na webu . Veřejně bych chtěl poděkovat následujícím lidem 3michal , Durron a již zasnulému Luboscovi. Též bych požádal autora fotek co mě poslal z free emailu, aby poslal na sebe kontakt.

Naposled editoval moderátor:
phptt napsal:
Ještě jedna novinka z mé dílny než vyjde další, ale tentokráté CFR vůz.
ZSSK Bmeer : xxxxxxxx. Veřejně bych chtěl poděkovat následujícím lidem 3michal , Durron a již zasnulému Luboscovi. Též bych požádal autora fotek co mě poslal z free emailu, aby poslal na sebe kontakt.

No já si nějak nemohu pomoci,abych také nereagoval.Sice jsem z pohledu spousty machrů v msts jen uživatelem,který nic nedokázal,ale chtěl bych reagovat na to co se děje v tomto vláknu.

Možná někdo v době kdy je msts svým způsobem vyspělý ještě tyto "patlaniny" viz vůz Bmeer ZSSK ještě stáhne,ale myslím,že by autor měl mít trochu více sebekritiky a nic takového vůbec nevypouštět ven.Ten vagon to je hrůza.

Nemám chuť zakládat žádné hádky,ale toto je děsné.

A jestě něco.Jak zmínil Jonhz.Autor těchto "úžasných" skinů by měl přibrzdit.Taktéž info o tom,že nějaký Lubosc zemřel a že je autorem zssk_Bmeer je dost zavádějící(viz.co čekají na Bmeer ZSSK. Autor modelu zemřel).Samozřejmě pokud zemřel je to jistě nepříjemné a pro některé tragédie-osobně netuším ani z fóra o koho jde,ale tento člověk zcela jistě nebyl autorem modelu zssk Bmeer jak je to prezentováno výše.Možná jen autorem skinu který je dle mého názoru a označení textur "nalepený" na něčem co bylo původně německé.

A teď začněte s mým kamenováním...

Ja toto raz nepochopím. Nie je hanba mať testera, ktorý si všimne väčšinu chýb. Hanba je, keď niekto vydá nekvalitný skin zbúchaný spôsobom aby bolo a toto je príprad takmer všetkých vozňov v tomto vlákne.

Takže navrhujem phptt toto vlákno zamknúť, a až sa polepší, nech sa ohlási u kohokoľvek z moderátorov a bude mu znova odomknuté

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře