Aktivita RN 44256

VáclavS

Průvodčí
Může mi někdo poradit, jak vyřešit situaci, kdy zamračené mají odstoupit od vlaku, což udělají, ale zastaví se hned u návěstidla na červenou a já mám také červenou. Ví někdo, jak tuto aktivitu opravit. díky.

VáclavS napsal:
Může mi někdo poradit, jak vyřešit situaci, kdy zamračené mají odstoupit od vlaku, což udělají, ale zastaví se hned u návěstidla na červenou a já mám také červenou. Ví někdo, jak tuto aktivitu opravit. díky.

Nechápu co chceš opravovat. Prostě počkej až odjedou, potom máš svolení k odjezdu ty a jeď.

Jenže mají červenou na odjezdovým návěstidlu a neodjedou ani za deset minut a já potom nestíhám reverz v Ústí.

VáclavS napsal:
Jenže mají červenou na odjezdovým návěstidlu a neodjedou ani za deset minut a já potom nestíhám reverz v Ústí.

mě tahle aktivita jde normálně, bardotky odjedou, a normálně tam skočí zelená na posun..takže připojim a po souhlasu výpravčího odjedu směr Ústí nad O.

VáclavS napsal:

Tak to nevím co tam máš za chybu. Normálně mají červenou na odjezdovém návěstidlu a ty taky, než se ale rozkoukáš a rozjedeš, tak normálně odjedou a ty máš volno taky. Takhle to bylo alespoň u mne. Jel jsem to včera a bez problémů. Zkus to naistalovat znovu, třeba to bude ok.

Back
Nahoře