ZSSK 350 - Cab

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
cab 350

dave01 napsal:
To dem: Bude ten cab ke stažení na tvých stránkách? Ať vím, kde na něj mám číhat :D
Momentálne ešte o zverejnení nemôže byť reč. Je tam ešte kopec roboty. Chceli by sme tam hodiť aj nový front ale ešte chýbajú foto materiali. Číhajte vo fóre a včas sa všetko dozviete. :wink:

cab 350

dave01 napsal:
Však já číhám a nemůžu se dočkat :)
Ty si fakt rýchli . Pokial by si mal nejaké dobré fotomateriáli kabíny sú vítané na mojom maile. Určite by to urýchlilo vývoj novej kabíny.

Cab na 350 mám upravený v podobe radenia po jednom stupni. Volil som opäť kompromis to jest, stupeň sa radí pri každom pohybe kontroléta aj z polohy 0 do +1 a aj z +1 do 0. Ak by to bolo podla reálu, tak radenie v MSTS by trvalo veľmi dlho. Už pri tomto spôsobe sú nehratelné "expresné aktivity", kedy musíte hneď po výprave dať 100%, aby ste stihli časový bod a splnili podmienku pre ďalšie pokračovanie aktivity.

Re:

Arwy napsal:
Cab na 350 mám upravený v podobe radenia po jednom stupni. Volil som opäť kompromis to jest, stupeň sa radí pri každom pohybe kontroléta aj z polohy 0 do +1 a aj z +1 do 0. Ak by to bolo podla reálu, tak radenie v MSTS by trvalo veľmi dlho. Už pri tomto spôsobe sú nehratelné "expresné aktivity", kedy musíte hneď po výprave dať 100%, aby ste stihli časový bod a splnili podmienku pre ďalšie pokračovanie aktivity.
Pre tých čo sú dosť trpezlivý a majú radšej reálne radenie to nebude žiadny problém že sa to radí pomali. Okrem toho odviezol som zopar EC vlakov na úseku kde sa nebolo čas flákať ale 56 stupeň z miesta sa mi dať ani raz nepodarilo. Pretože to nejde. A čo sa týka časov v MSTS ide ich upraviť manualne tak aby sa to stíhať dalo a tým sa posúva zas hranica bližšie k reálu. Ale je to otázka vkusu. Kto chce z miesta vypalovať na 100% výkone a jazdiť tak úplne mimo reality tak prosím. 8)

Re: stupně

bob57_cz napsal:
To dem a Arvy:
No a už to máte v publikovatelné podobě? Já ještě ne.Šoupněte to do placu.
Viď príspevok út srpen 23, 2005 10:28 pm
Vtakej podobe ako píše Arwy to už mohlo byť dávno vonku ale to nieje vôbec reálne ako aj Martens poznamenal. Takže trpezlivosť trpezlivosť a zas trpezlivosť pracuje sa na tom. :wink:

Re: .

Zdeněk Itterheim napsal:
Chlapy nebyla by fotka obrázek malý něco hezkého pro pokochní ....
http://www.demmsts.sk/msts.htm
Klikni si sem ale to čo uvidíš je celkom nič. Cele stanovisko je velmi malované. Chýbajú podklady. Zaroveň je to posledný obrázok. Až do vydania sa nebude nič ukazovať.

Chce to trpezlivosť :!:

Naposled editoval moderátor:
Re: .

dem napsal:
Zdeněk Itterheim napsal:
Chlapy nebyla by fotka obrázek malý něco hezkého pro pokochní ....
http://www.demmsts.sk/msts.htm
Klikni si sem ale to čo uvidíš je celkom nič. Cele stanovisko je velmi malované. Chýbajú podklady. Zaroveň je to posledný obrázok. Až do vydania sa nebude nič ukazovať.

Chce to trpezlivosť :!:

Můžu se zeptat ze které tratě je tahle fotečka?

Da sa z cabview 350 urobit aj nocne zariadenie?
V Trainsete mam zlozku zssk350 kde su modeli 350-014 , 350-001 a 350-005.
Z tej 350-014 by som chcel mat aj nocne zariadko,ale stale mi to nejde.Model 350-014 je subor s nazvom 3502.eng
preto som si vytvoril kopiu tohto eng suboru,premenoval cabview vo vnutri suboru a ulozil ako 3502N.eng.Po spusteni mi pisalo chyby v engu.
Neviete co presne musim poprepisovat v tom engu aby som mal aj nocne zariadko??A ako to urobit zo zlozkou CABVIEW?Denne zariadko je v zlozke zssk350.Kam dam to nocne??Poradite prosim.Diky.MAjte sa

''Zariadko'' moze byt aj zdrobnelina od slova ZARIADENIE

bob57_cz napsal:
Fender napsal:
Da sa z cabview 350 urobit aj nocne zariadenie?
V Trainsete mam zlozku zssk350 kde su modeli 350-014 , 350-001 a 350-005.
Z tej 350-014 by som chcel mat aj nocne zariadko,ale stale mi to nejde.Model 350-014 je subor s nazvom 3502.eng
preto som si vytvoril kopiu tohto eng suboru,premenoval cabview vo vnutri suboru a ulozil ako 3502N.eng.Po spusteni mi pisalo chyby v engu.
Neviete co presne musim poprepisovat v tom engu aby som mal aj nocne zariadko??A ako to urobit zo zlozkou CABVIEW?Denne zariadko je v zlozke zssk350.Kam dam to nocne??Poradite prosim.Diky.MAjte sa
Čo je "zariadko" ?
Jinak v tuto chvíli již mají testeři v rukou k testování původní Starého cab350 pro denní i noční provoz na ss i str systému k vzorovému eng pro zssk350015.
Pokud chvíli počkáš a dopadne to OK brzy vystavíme i s opravami engů všech dosud vydaných 350tek.
Na modely/repainty Duusa již souhlas k přepisu engů mám.
Zbývá ještě souhlas ostatních autorů.

Len SKINY Bobe ! /hehe/
K modelárovi mám veľmi ďaleko, ich bin len staviteľ a príležitostný skinár /už teraz/, ale som rád že Gorila č.15 sa "chytila" u komunity.
Prajem všetko dobré a kľudne upravujte čo sa len dá, ja staviam ďalej, screeny zo stavby o chvíľu budú v sekcii "Pod pokličkou/Trať ŽSR 130".

P.S. : Ináč ako v readme píšem 350 015 je skin vzniknutý skenovaním, no dobrý klon nie ?

Zdravím páni.

Mám pár problémov s týmto cabom:(
Vlastne funguje všetko až na "CabLIght".Neviem ako ísť na osvetlenie kabíny,dal som tam textury ale osvetlilo mi NO,Kontroler...Ale je to ako keby vyrezané v tme...Podľa obrázka ako to má vyzerať,to má k tomu veľmi ďaleko.Neviete ako na to??

A čo sa týka zvukov,tak keď odbrzdím tak sa mi ten zvuk zopakuje 8x namiesto 1.Neviete čo môže byť zlé?? Inak všetko ide ako má:)

Tak ma napadlo.Dá sa tento cab použiť aj napr.na duusove 350??? Nejak mi to tam nefachčí.

Vopred ďakujem:)

Bob57 ,vdaka za odpovede:)

No takže aby išlo CabLight,musia tam byť teda len Denné textury ?aj s nejakým cvf??

Zvuky som stiahol včera zo Zbyňkovej stránky,ale neviem kde by som našiel aj iné:(

Shader napsal:
Bob57 ,vdaka za odpovede:)

No takže aby išlo CabLight,musia tam byť teda len Denné textury ?aj s nejakým cvf??
Klidně si tam nakopíruj ty denní textury, cvf nemusíš, to je jenom v základním adresáři cabu, fungovat to pak bude ale nebude to moc reálné - jednak :

1) nebudeš mít nasvícené přístroje
2) barva stropní svítilny je jiná než denní světlo
3) Vzhledem k velkému sklonu čelního skla tam bude určitě i nějaký odraz pultu.

Shader napsal:
Zvuky som stiahol včera zo Zbyňkovej stránky,ale neviem kde by som našiel aj iné:(
Na tom je krásně vidět jak tam (ne)fungují aktualizace zvuků, 350 jsme ladili snad před rokem.
Nové zvuky budou po otestování ke stažení na mých stránkách.

Back
Nahoře