Conbuilder

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Zkusil jsi pohledal rady na Google? Tvůj problém je špatná registrace knihovny Visual Basic nebo chybějící tato knihovna. Náprava se může lišit podle systému. Pokud zadáš Tvoji chybu na Googlu, najdeš spoustu článků a když si je projdeš, určitě nápravu zjednáš. ... A hlavně nepiš, že neumíš anglicky, já taky ne a se stejným problémem jsem se kdysi popral a úspěšně ... problém je, že si fakt tři roky nepamatuju, jak to tehdy bylo a zkoušet to nebudu, zkus to sám ...

Problém je, že Route Riter používá jako prohlížeč 3D ShapeVieweru, který je součástí jeho instalace (instaluje je se jako samostatná komponenta) a bohužel lze předpokládat, že chyba registru se použitím RR nenapraví ... v době, kdy jsem toto řešil a napadla mne i tato cesta, mi RR nepomohl ...

Bobby napsal:
Dobrý den,
mám problém s CB. Po spuštění když si chci prohlédnout nějaký vůz či lokomotivu a zmáčknu v horní nabídce tlačítko 3D, tak se mi objeví tato hláška:
Run-time error 339: Component comdlg32.ocx or one of it´s dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid.
Mohli byste mi prosím poradit. Celou dobu mi CB fungoval a teď najednou toto.

Děkuji BOBBY
Něco jsi musel v systému změnit,že ta knihovna přestala být v systému registrována.Neinstaloval jsi nějaké nové programy,který využívají Visual Basic?Návod na opravu je zde:

1, ke staženíCOMDLG32.OCX(Klikněte pravým tlačítkem na text vlevo a uložte na plochu).
2. Zálohujte aktuální kopii COMDLG32.OCX a zkopírovat nové verze do stejného umístění souboru. Tento soubor by měl být umístěn v adresáři WINDOWS \ SYSTEM na disku C: (pro Windows NT a 2000: \ WINNT \ system32).
3. Pomocí myši, klikněte na tlačítko "Start" a klikněte na "Run".
4.According do svého operačního systému, zadejte následující příkaz k registraci tohoto souboru knihovny:
Windows 95, 98 nebo Me:
regsvr32 \ windows \ system \ COMDLG32.OCX
Windows NT nebo 2000:
regsvr32 \ WINNT \ system32 \ COMDLG32.OCX
Windows XP:
regsvr32 \ windows \ system32 \ COMDLG32.OCX

5. Měli byste vidět zprávu, že "... DllRegisterServer uspěl"

Případně můžete přeinstalovatVisual Basic run-time soubory

Convoi neumí zobrazit náhled modelu,využívá screenů ve složce Thumbnails

Petr Novák napsal:
....Convoi neumí zobrazit náhled modelu ...

Ano neumí, ale jen do té doby, než se klikne pravým tlačítkem na myši na název modelu!

Naposled editoval moderátor:
Tom Kanka napsal:
Petr Novák napsal:
....Convoi neumí zobrazit náhled modelu ...

Ano neumí, ale jen do té doby, než se klikne pravým tlačítkem na myši na název modelu!
Tome,a co když tam ten screen není????Zkus si zobrazit např.Pikkovu 310 a uvidíš prázdnou plochu...

Třeba 310.0107?
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr585469_310.jpg
Petře, teď jsem to všechno ještě jednou zkontroloval, a opravdu jsem napsal, že se klikne pravým tlačítkem na myši na název modelu. Fakt! O screenu jsem nepsal nic! Vážně! No jen se podívej!

Se screenem to zobrazení nemá nic společného! :D
Dokonce jsem odhodil do koše i všechny tři exe soubory od SView! A furt si tou mašinou (pro jistotu jsem vyzkoušel všechny Kafemlejnky, co mám) můžu točit, jak chci! :?:

Tome,tak tohle číslo 310 nemám,mám 096 a 135.To máš nějaký neveřejný model?
Jinak postupuji úplně stejně jak píšeš a místo náhledu mám prázdnou plochu.Obrázek bych sem vložil,ale zapomněl jsem,jak se to dělá.:eek:

Petr Novák napsal:
Tome,tak tohle číslo 310 nemám,mám 096 a 135.To máš nějaký neveřejný model?
Jinak postupuji úplně stejně jak píšeš a místo náhledu mám prázdnou plochu.Obrázek bych sem vložil,ale zapomněl jsem,jak se to dělá.:eek:
No jo, sáhl jsem po první třistadesítce, a tak se tam omylem dostal neveřejný model. Takže tady je ta 135 (96 totéž):

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr585683_310.jpg

Ahoj, může mi někdo poradit? Když si udělám svůj consist, tak dám save a ono mi to píše že to musím pojmenovat, přitom nevím vůbec jak. Díky.

Zdravím, dnes jsem si poprvé stáhnul CB, kvůli padání MSTS po zásahu do Trainsetu, a po zkontrolování mi to vypsalo chyby, ale nějak nevím, co znamenají. Našel by se tu někdo, kdo by mi poradil? Balík s chybama je zde: http://leteckaposta.cz/426375849 .
Případným zájemcům děkuji.

Taká menšia dilema.
Mám stiahnutú aktivitu, niekoľko rušňov mi chýba, chcem ich vymeniť v Conbuilderi, teraz môj dotaz:
Keďže vymieňam voz ktorý nemám, v tom prípade mi ho tam nezobrazuje a neviem ktorým smerom má byť otočený, čiže keď pridávam náhradný rušeň, neviem ktorým smerom ho mám otočiť.
A otázka:
Je to v aktivite vôbec dôležité, akým smerom je rušeň otočený, alebo je to MSTS úplne jedno?
(Samozrejme stanovište je aj na jednej aj na druhej strane, no hra je hra a nie všetko jej môže vyhovovať.)

Back
Nahoře