Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj. No mne to překvapilo taky, co s tím? Nebo smazat CB a nahradit třeba Convoi? Ale ten vůbec nemám zmáklý, navíc mám CB spřařen s Shape Viwer a ohlížím si přímo vozy co dávám do aktivit. Je nějaká oprava na CB?Martens napsal:Jo, to je asi tak minimálně 4 roky známá věc...stejné omezení je i na engy.
Convoi si můžeš taky spřáhnout se Shape ViweremDan J. napsal:Ahoj. No mne to překvapilo taky, co s tím? Nebo smazat CB a nahradit třeba Convoi? Ale ten vůbec nemám zmáklý, navíc mám CB spřařen s Shape Viwer a ohlížím si přímo vozy co dávám do aktivit. Je nějaká oprava na CB?Martens napsal:Jo, to je asi tak minimálně 4 roky známá věc...stejné omezení je i na engy.
Díky. Dan
Dobré vědět, ale umí více eng a wag souborů? Taky jsem četl, že je omezen. Když si nainstaluji balíky koťasů, tak mi to právě CB nestíhá a jsem omezený ve tvorbě aktivit.vechtr napsal:Convoi si můžeš taky spřáhnout se Shape ViweremDan J. napsal:Ahoj. No mne to překvapilo taky, co s tím? Nebo smazat CB a nahradit třeba Convoi? Ale ten vůbec nemám zmáklý, navíc mám CB spřařen s Shape Viwer a ohlížím si přímo vozy co dávám do aktivit. Je nějaká oprava na CB?Martens napsal:Jo, to je asi tak minimálně 4 roky známá věc...stejné omezení je i na engy.
Díky. Dan