Conbuilder

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Chyba není v conbuilderu, ale v tom, že mnohé nové věci conbuilder nenačte a vyhazuje takovou chybu. Já takto zápasil také.
Musel jsem si nejprve udělat čitelné soubory dle standartu a ladění originál dal do složky Openrails. Pak už mohu vytvářet soupravy. I když MSTS vozidla jen pro OR nepřečte. Ale snad je to v názvu, že takovou soupravu nespouštět v MSTS.

Aha díky když právě spustil aktivitu tak se mě tam už slovenský zobrazí když sou použity v aktivitě když dám zpět vrátit do msts tak už ne zase tak sem si myslel že mám velký trainset a že to všechno ne načte

Místo conbuilderu stačí používat TSRE5. Tam se zobrazuje vše bez problému.
Chyba není v conbuilderu, ale v tom, že mnohé nové věci conbuilder nenačte a vyhazuje takovou chybu. Já takto zápasil také.
Musel jsem si nejprve udělat čitelné soubory dle standartu a ladění originál dal do složky Openrails. Pak už mohu vytvářet soupravy. I když MSTS vozidla jen pro OR nepřečte. Ale snad je to v názvu, že takovou soupravu nespouštět v MSTS.
Toť otázka. Z poněkud zmatečně psaných dotazů nevyplývá, že by jej ORTS zajímal a ani dotaz není položen v OR sekci, ale v MSTS.

Back
Nahoře