Aktivity pro trať 321

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vlado
  • Datum začátku Datum začátku

Mám pokračovat s tvorbou aktivit pro tuto trať???

• Ano.

Hlasů: 20 95.2%
  • Ne.

Hlasů: 0 0.0%
  • Je mi to jedno.

Hlasů: 1 4.8%

• Hlasovalo členů
    21

Vlado

Pokladník
Zdravím, tak po obdržení a prozkoumání nové verze tratě 321 a jejích přilehlých odboček jsem zhotovil první aktivitu, MOs_12814. Zájemcům ji zašlu spolu s *.eng a *.wag soubory vozidel, která jsou zde použita.

Jinak v současné době pracuji na aktivitě Os_3187.

Dále mě velice těší, že se trať takto rozrůstá a lze na ní vytvořit spousty různorodých aktivit.

Pěkný den.[/url][/b]

To nevadí,já tam postupně budu přidávat i aktivity k jiným tratím.

To Vlado:
No, tak jsem se hezky svezl, aktivita je naprosto bez chyb. Mě se moc líbila. Akorát nevím, kde bereš některá vozidla. Nenašel jsem je. Ale to je jedno. Už se těším na další :lol:

Jsem rád, že se zatím aktivitky líbí, právě dokončuji aktivitu R_600, tak uvidíme. Ruším hlasování o pokračování mé tvorby, a zakládám nové hlasování, zda vám všem vyhovuje tento systém distribuce aktivity - tj. přiložení *.s, *.sd a *.wag či *.eng souborů použitých vozidel.

Vladovy aktivity

Vlado napsal:
Hehe, už tady začínám nové hlasování, a nějak jsem pozapomněl napsat, že aktivity jsou k mání na homepage trati, tj. http://www.trat321.webzdarma.cz/ , a to od zítřka, tj. 9.8.

Do doby, než to Martin zveřejní na svých stránkách, tak jsou Vladovy aktivity dostupné tady :

Motorový osobní vlak MOs 12814- jedete z Č.Těšína do Frýdku-Místku

K této aktivitě potřebujete i model PKP EN57, který je oficiálně na stránkách http://www.gtm.gower.pl/pliki.htm, ale momentálně není k dosažení, proto jej lze stáhnout tady

Motorový osobní vlak Os 3187 - Vezete MOs z Frydku do Ostravy, tak jeďtě opatrně chachaři, bo jak se kajsik vyrypetě, tož to budě mazec....

Podotýkám, že obě aktivity jsou na novou verzi Martinovy tratě a jsou umístěny tak, jak jsem je od autora dostal. Kromě aktivit v apk formátu jsou v archivu i potřebná vozidla.....

Naposled editoval moderátor:
Mám problém, nemohu používat tyto aktivity jelikož nemám potřebné ace soubory. Proč proboha autoři aktivit do tratě 321 nepoužívají originální trainset Zbyňka Šemory.... kur****a !!! Proč se musím m***at v eng, wag a s souborech ? V těch wag souborech jsou odkazy na chybné cabview, který já nemám, jelikož používám trainset Zbyňka.

Rovněž nemám některý trainset nákladních vozů a tudíž je nemohu používat. Sakra, pes !!!!

Něco podobného už mi psalo více lidí....
Vlado, nechtěl bys ty aktivity nějak upravit, aby je šlo bez problémů používat se standartním Trainsetem? I ta velikost aktivity by se snížila.

Stavitelxx napsal:
Vlado, nechtěl bys ty aktivity nějak upravit, aby je šlo bez problémů používat se standartním Trainsetem? I ta velikost aktivity by se snížila.

A to má kvůli tomu předělat svůj trainset?
Pokud se budem bavit o standartu, tak vlastně připadá v úvahu jen v případě distribuce trainsetu a aktivity společně na CD s tratí!
Já mám taky svůj trainset a nevidím žádný důvod jej upravovat na trainset B-K.

Boby napsal:
Stavitelxx napsal:

A to má kvůli tomu předělat svůj trainset?
Pokud se budem bavit o standartu, tak vlastně připadá v úvahu jen v případě distribuce trainsetu a aktivity společně na CD s tratí!
Já mám taky svůj trainset a nevidím žádný důvod jej upravovat na trainset B-K.

Spíš by se mělo zavést jedno nepsané pravidlo...pokud v trainsetu použiju nějaký nestandardní model ( u Vlada jsou to hodně loko a vozy z PKP), tak alespoň v readme uvést zdroj, odkud to jde stáhnout - pokud se to ví)....

Jinak překlopit aktivitu na vlastní trainset už dneska není opravdu problém...

Jj. Link na stažení by rozhodně byl užitečnější, než seznam vozidel bez linku :P

Zdravím, já si myslím, že by na strankách aktualizací měl být seznam používaných vozidel v té které trati a možnost jejich stáhnutí, tak jako to má Zbyněk na svých stránkách a bude po problémech.

milo

Stavitelxx napsal:
Nová aktivita, kompatibilní s Trainsetem BP, je ke stažení na stránce Tratě 321.

Martine, problém, stáhnul jsem si zmíněnou aktivitu a teď mi to vyhazuje, že chybí v Trainsetu model HBBINS. Co s tím ?

Nevím co s tím, já tu aktivitu netvořil... Buď se autor v něčem zmýlil, nebo ti v Trainsetu něco chybí. Počkáme, jestli se ozve více lidí, kdyžtak potom autora kontaktuju.

Stavitelxx

A dokonce to na mne řve při načítání MSTS, vyhazuje to chyby, něco není v pořádku se soubory consists, když jsem si je v průzkumníku seřadil podle datumu, tak ty dnešní z 12. srpna jsem vymazal a už se načetl MSTS bez vyhazování chybných hlášek. Takže opět, něco je s eng a wag soubory, nebo něco chybí.

JendaBenda napsal:
A dokonce to na mne řve při načítání MSTS, vyhazuje to chyby, něco není v pořádku se soubory consists, když jsem si je v průzkumníku seřadil podle datumu, tak ty dnešní z 12. srpna jsem vymazal a už se načetl MSTS bez vyhazování chybných hlášek. Takže opět, něco je s eng a wag soubory, nebo něco chybí.
Zkontrolujte aktivitu ConBuilderem,ukáže,kde jsou chybějící soubory nebo zkontrolujte consisty a tak najdete,kde je chyba.

Back
Nahoře