rychlostníky

VáclavS

Průvodčí
čauves,mám malý problém, nevím kde najdu rychlostníky. Mohl by mi prosím někdo napsat,kde je v MSTS najdu? díky.

Hodnotu rychlostníku/předvěstníku si nastavíš přímo v Route editoru (označíš to a kliknneš na "i"). Pokud jsi stáhnul ten archiv, co má velikost 98kB, tak by tam mělo být vše.

Caute

Kedže hrám americký Northeast Corridor chcem sa spýtať ako urobím
aby mi návestidlo ukazovalo rýchlosť 40km/h ???
Použil som rýchlostník s touto hodnotou ale návestidlo ukazuje stále na voľno.Rýchlostník som dal naschvál za návestidlo a NIČ.Stále volno.Potom so ho dal pred návestidlo a tiež NIČ.Zase Voľno.Viete mi s tým please poradiť???To americké návestidlo mi nechce ani dovoliť upravenie na tých 40km/h ani na žiadnu inú rýchlosť.S ním nejde robiť absolutne nič.Takže by to mohol urobiť jedine rýchlostník.Teda si myslím .Ak by niekto vedel pomoct,vopred dakujem
Majte sa

Naposled editoval moderátor:
No tak já si myslím že s tím nic udělat nepůjde...protože rychlostník není zavisly na návěstidle...a nijak neovlivní navěst na návěstidle....rychlostník sám osobě určuje jen rychlost v určitém ůseku a návěstidla na něj nejsou vázaná...jedině to udělat tak:odstranit to návěstidlo a dát místo něj ten rychlostník a před něj dát předvěstník...jedině takto...aspoň myslím:)

Lukas napsal:
No tak já si myslím že s tím nic udělat nepůjde...protože rychlostník není zavisly na návěstidle...a nijak neovlivní navěst na návěstidle....rychlostník sám osobě určuje jen rychlost v určitém ůseku a návěstidla na něj nejsou vázaná...jedině to udělat tak:odstranit to návěstidlo a dát místo něj ten rychlostník a před něj dát předvěstník...jedině takto...aspoň myslím:)
Návěstidlo neodstraňovat.Návěstidla a rychlostníky nejsou vzájemně vázáné nikde. Pokud chceš jinou návěstní soustavu, musíš ji zaměnit celou jako takovou.

Zdravým, hledám objekty pro mou trať jako jsou právě na těchto stránkách ( http://www.trainstav.wz.cz/ ), ale tyto stránky jsou již nefunkční. Zkoušel jsem to pře webarchive, zda bych na stránkách nenašel kontakt na autora, ale nenašel jsem. Neznáte někdo kontakt na autora těchto stránek a objektů na stránkách? Nebo jestli se dají tyto objekty někde stáhnout?

Back
Nahoře