CD Servis/servis4.wag

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
G

Guest

Host
Stáhnul jsem si aktivity od Tomáše Volejníka a ConBuilder i Activity Analyser po mě chtějí do Consistů následující soubor "servis4.wag" z adresáře CD Servis. Mám jen Servis 1 a 2 od Ppolllla a přečetl jsem si k čemu slouží. Mají ovšem koncovku "eng." Kde má sehnat tu 4 a případně čím to mám nahradit ? Díky za radu .
Consisty tn_9305_9606.con, tn_9305_cbrod.con a pod., pokud je někdo vlastníte.

Anonymous napsal:
Stáhnul jsem si aktivity od Tomáše Volejníka a ConBuilder i Activity Analyser po mě chtějí do Consistů následující soubor "servis4.wag" z adresáře CD Servis. Mám jen Servis 1 a 2 od Ppolllla a přečetl jsem si k čemu slouží. Mají ovšem koncovku "eng." Kde má sehnat tu 4 a případně čím to mám nahradit ? Díky za radu .

servis 4 udělal Roman, ale už nevím, kde jsem to získal....každopádně mi můžeš poslat mail a pošlu Ti to......servis4 má simulovat konec nástupiště....jinak consisty si udělej třeba v conbuilderu.....BTW odkud jsi stáhnul aktivity na Tomášovu trať? Hledal jsem, ale nenašel...

JOHNZ napsal:

Díky moc. Ty aktivity jsem asi vlastně taky stáhnul odsud. Já už nevím, já toho postahoval víc a pak 3 dni sháněl chybějící vozidla, takže z toho mám teď docela hlavu kolem...

Naposled editoval moderátor:
Poznám Servis 1 - simulacia posunu,
Servis 2 - blokovanie navestidla,
Servis 4 - /presne zastavovanie na perone/.

A čo je Servis 3 ?

Kebarko napsal:

A čo je Servis 3 ?

A ten Servis 3 si zobral odkiaľ?

Mirec napsal:
Kebarko napsal:

A čo je Servis 3 ?

A ten Servis 3 si zobral odkiaľ?

Mirec tu ide o princip ... preco je Servis4 pomenovany prave Servis4 a kde sa tym padom zabudol Servis3 ...

Lebo po číslici dva následuje číslica tri. Aký bol dôvod, že je vynechaná? Alebo existuje nejaký Servis 3, ktorý som nezachytil?

Tak sa mi vidí že keď Roman vyrábal tento Servis, tak sa mu 4 páčila viac ako 3...Ale určite by to nebol problém premenovať... :D

Já měl i trojku, ta se však stala po vytvoření čtyřky zbytečná........ Třeba někdo vymyslí nějaké další pomocné vozidlo a může ho pak pojmenovat servis3. Myslím , že i kdyby to byla dvacítka tak je to jedno :lol: :lol: :lol:

Ahoj,
moc prosím o zaslání servisu 4
Díky
jakub@ognet.cz

Martens napsal:
Anonymous napsal:

servis 4 udělal Roman, ale už nevím, kde jsem to získal....každopádně mi můžeš poslat mail a pošlu Ti to......servis4 má simulovat konec nástupiště....jinak consisty si udělej třeba v conbuilderu.....BTW odkud jsi stáhnul aktivity na Tomášovu trať? Hledal jsem, ale nenašel...

servis4.wag

Na uvedené adrese jsem ho bohužel nemašel.Pokud se najde někdo ,kdo mi ho zašle na cyra.hajdaj@seznam.cz předem děkuji

s pozdravem mira hajdaj

Stíny servis4

Jde nějak udělat to, aby nebyl vidět stín od servisu 4? Když mám zapnuté pohyblivé stíny, nevypadá moc hezky dlouhý stín před lokomotivou. Nevím jestli to je možné, ale např jej dát x metrů nad zem, aby stín padal někam jinam....

Re: Stíny servis4

Kank napsal:
Jde nějak udělat to, aby nebyl vidět stín od servisu 4? Když mám zapnuté pohyblivé stíny, nevypadá moc hezky dlouhý stín před lokomotivou. Nevím jestli to je možné, ale např jej dát x metrů nad zem, aby stín padal někam jinam....

I já bych toto rád věděl.. Třeba u modelu "servis4" zakázat stínování nebo tak něco ?? ..Ten dlouhý stín před a za lokomotivou je spíš hrůzný..
Myslím ale ,že to dělají i statické stíny a nejen pohyblivé !! .. Díky za odpověď ,ocelot24

Pavlík napsal:
Vypněte si stínování. Nepatrně se zvýší FPS.
To sice problém potlačí, ale neřeší. Když budeš mít kvalitní grafiku, za kterou vyplázneš spoustu kpeněz a někdo Ti poradí, abys šel s grafikou dolů, tak Tě to moc nepotěší....

To máš stejné, jako kdyby sis někomu stěžoval, že máš porouchané auto a že nezařadíš 3. a 4. rychlostní stupeň a oni Ti řekli, že máš řadit maximálně 2. a chyba se už neprojeví.

Chtělo by to opravdu upravit tento servis, aby takového stíny neházel.

Back
Nahoře