Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No ostatně ani bys sám o sobě nemohl, protože to jsou úpravy v rozporu s licenčním ujednáním.....Robo napsal:Ja som si ich bez problémov vyladil na princíp Frintovho spriahla, vyriešil som aj nesymetrickosť, ale "vonku" do dávať radšej nejdem, bo by som videl kopu silných rečí
Martens napsal:No ostatně ani bys sám o sobě nemohl, protože to jsou úpravy v rozporu s licenčním ujednáním.....Robo napsal:Ja som si ich bez problémov vyladil na princíp Frintovho spriahla, vyriešil som aj nesymetrickosť, ale "vonku" do dávať radšej nejdem, bo by som videl kopu silných rečí
Myslíš? Pokud se nemýlím, tak trainset, stahovaný od Zbyňka je nastaven na defaultních 30 cm.....jenom u PPoollla je to na oba systémyRobo napsal:Martens napsal:No ostatně ani bys sám o sobě nemohl, protože to jsou úpravy v rozporu s licenčním ujednáním.....Robo napsal:Ja som si ich bez problémov vyladil na princíp Frintovho spriahla, vyriešil som aj nesymetrickosť, ale "vonku" do dávať radšej nejdem, bo by som videl kopu silných rečí
veď práve, ale väčšina trainsetu je takto upravená, tak ten zlomok musím upraviť
Martens napsal:Myslíš? Pokud se nemýlím, tak trainset, stahovaný od Zbyňka je nastaven na defaultních 30 cm.....jenom u PPoollla je to na oba systémyRobo napsal:Martens napsal:No ostatně ani bys sám o sobě nemohl, protože to jsou úpravy v rozporu s licenčním ujednáním.....Robo napsal:Ja som si ich bez problémov vyladil na princíp Frintovho spriahla, vyriešil som aj nesymetrickosť, ale "vonku" do dávať radšej nejdem, bo by som videl kopu silných rečí
veď práve, ale väčšina trainsetu je takto upravená, tak ten zlomok musím upraviť
Jde totiz o totoKebarko napsal:Na pospájanie viacerých Šlachtičien nie je potrebný žiadny Servis. Potrebné sú len vyladené rozmery/spriahadla modelov.
S vyladenou Šlachtičnou nie je žiadny problém spojiť všetkých 5 verzii dohromady. Prikladám obrázky kde je pekne vidieť ako sa jednotlivé Šlachtičné pripájajú (pripojená Šlachtičná dymí).
...
Ak miesto vyladených rozmerov si vezmem na pomoc "náhradu" v podobe nejakého "umelého" servisu tak namiesto odstránenia chyby tam tú chybu ešte zdôrazním. A do celého Trainsetu podľa mňa vnášam chaos.
JOHNZ napsal:Vrbam: A? To si urobim aj bez servisu ... enem to potom nemozem rozsirovat ... a nenarobim si tam bordel ...