aktivita TN 241

fíííííra

Hradlař
Ja mam problem s touto aktivitou, a sice, při nahrávání aktivity mě to při nastavování simulátoru polše k Bilovi
Vsechny consisty, ktere tam jsou sem protanul COn Builderem, ale vsechno OK, co stim?
Není to pouze u této aktivity

fíííííra napsal:
Ja mam problem s touto aktivitou, a sice, při nahrávání aktivity mě to při nastavování simulátoru polše k Bilovi
Vsechny consisty, ktere tam jsou sem protanul COn Builderem, ale vsechno OK, co stim?
Není to pouze u této aktivity
A kontroloval jsi i loose consist?Bez toho se aktivita nenačte. :wink:

fíííííra napsal:
no tak to bych nejprve muselvedet co to je., a jestli to con builder dela taky

1 Static objekt, chybějící soubor se soupravou. ( loose consist, Lockerer Zugverband, Rame libre, Composición independiente)
2 Ano umí, ale je lepší použít např. MSTS Activity Analysis, je to rychlejší a přehlednější.

Chcel som si vyskúšať túto aktivitu, ale už na to nemám nervy. Spočiatku to aj mňa pri načítavaní posielalo k Billovi, ale zistil som, že dva servisy, konkrétne tn_241_713 a tn_241_nakl8 majú chybný path. To som odstránil a načítalo sa to. Po načítaní mi vyhodilo hlášku, ktorú som ešte nevidel, bohužial mi nešla skopírovať a už sa (chvalabohu) neobjavila, ale nepáčila sa mu trasa zo servisu tn_241_672. Po reinštalácií celej aktivity a znovuopravení tých dvoch servisov som sa už dostal aj na Holešovice, síce bez akéhokoľvek sprevádzania hociakých hlásení, či vobec možem ťahať atď , ale došiel som. Tam som zase odklikal všetky hlášky, že nelze přidat vozidlo xy do sveta (nejaké nemecké vozy sa odmietli načítať, ale consisty sú o.k.), zašiel som na súpravu a po chvíli zase stará dobrá tabulka s odkazom Billovi. Musím povedať, že Microsoft je unikát vo svojej triede...

Aktivita TN_241

Tahle aktivita už je asi taky historií, od té doby se dodělala Praha, už je Bubeneč, Holešovice a okolí, takže je to na počítače asi pořádnej záhul.

Back
Nahoře