Tak nam tu k sebe skocili 2 redundantne vlakna, tak to poriesime ...
Nádražák
PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2006 7:15 pm Předmět: Přesunutí terénu na jiný čtverec.
Nevíte někdo, ve kterých souborech je uložen terén trati? Nebo jak s ním posunovat po čtvercích? Já sem musel posunout celou trať o dva čtverce přepsáním názvů ve složce world, ale terén bohužel zůstal na původních čtvercích a protože trať je poměrně dost velká, nová úprava terénu by trvala týdny..
JOHNZ
PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2006 7:38 pm Předmět:
Je to obsiahnute v programe Route Riter ... najdes ho napr. na
http://steam4me/railpage.org.au/trainsim/ nezabudni si nainstalovat aj .NET framework (
http://microsoft.com )
Tam je potom karta TS utils tam si najdes move route a potom si zvolis o kolko stvorcov kam posunut ... zbytok sa poriesi samocinne ...
Nádražák
PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2006 9:04 pm Předmět:
Ještě jedna otázečka-na co je vlastně ten program .net framework? Jen tak jsem zkusil udělat v route ritteru to co ste mi napsal, ale nic se nestalo, takže předpokládám, že tento program framework bude mít nějakou důležitou funkci, ale jakou?
JOHNZ
PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2006 9:08 pm Předmět:
To je nadlho ... povedzme ze je to dolezita technologicka suciastka, umoznujuca aby boli programy bez problemov funkcne na roznych pocitacoch s roznym HW a programovym vybavenim ...
Nádražák
PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 5:09 pm Předmět:
No tak tu mám další problém.. Mám nainstalovaný .net framework, ale když v route riteru spustím přemístění terénu, chvíli probíhá unkomprese souborů .t, ael potom na mě skočí tabulka s chybou 429 a kontaktní e-mailovou adresou. V route editoru je pak všechen terén pryč a kolem je všude bílo. Nevíte proč to tak dělá??
JOHNZ
PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 11:22 pm Předmět:
Ono pred tym bola zahodna obnova .tdb, nieco tam nesedi ... resp. je tam nejaka chyba v terene ... bojim sa, ze si prave utrel ... dufam, ze mas zalohu ...