Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ono je to veľmi klamlivé a záludné ... raz som sa dostal cez hranicu 3600 poly na 1 guľu ( jeden materiál ) a model v MSTS šlape, nikto sa nesťažoval. Export prebehol v poriadku, zobrazenie v sview a MSTS takisto. Ale na druhej strane sa mi už stalo, že 3300 poly na guľu bolo moc ... takže na toto sa nedá s istotou spoliehať, aj keď globálne naozaj platí, že je lepšie neprekračovať 3000 - 3300 poly na 1 materiál. Ináč používam 3ds max 5.1 a pokiaľ v ňom dokážem urobiť všetko, čo chcem, nevidím dôvod prechádzať na vyššiu verziu. Prvé modely som tvoril vo verzii 4.12. MSTS je zrejme jedno, v akej vezrzii 3ds max sa pracuje. Akurát pri animovaných vetrákoch u M275.0 som musel v textovej podobe *.s súboru opravovať tieto animácie. Možno by stálo kuknúť, čo s tým istým zdrojákom urobí pri exporte do formátu *.3ds verzia 4.12 a čo 6.0 a vyššieKank napsal:dem, Kebarko: ... součet trojůhelníků blíží sumě 3000, tak si materiál naklonuji a dalším objektům již přiřazuji klonovaný materiál...