Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Podle mě by bylo nejlepší TGATool odinstalovat a nainstalovat si Route Riter,který má v sobě integrován nejen TGATool2,ale i další programy.Route Riter si při instalaci vyhledá MSTS,pak se musí nechat povolit přepis asociací programů a pak vše běží v pohodě.Route Riter nepoužívá Make Ace,ale vlastní součást AceIt.Tady by také neměl být žádný problém.fíííííra napsal:Mohl by mi nekdo poslat instrukce jak mit nastaveny Tga Tool, protoze, nemuzu prijit na to, kde mam chybu, cestu k mspaint a MakeAce mam nastavenou dobre, poradte prosim :?:
JOHNZ napsal:Prečítaj si čo je tam napísané ... podarilo sa pretočiť limit trafficu ... takže do konca mesiaca utrum ... alebo dovtedy kým nezoženiem nejaký flek kam by som to mohol dať.
Mám češtinu,ale není úplně všechno přeloženo.Pokud máš zájem,pošli mail,archív má 32KB.fíííííra napsal:dobra no, ale ted sem koukal do toho adreare route riteru a nic sem tam (co by se tykalo cestiny) nenasel
nebulus napsal:Odinštaloval som Route Ritter, lebo aj tak nefungoval. Ale prestali mi fungovať AceIt a TGATOOL2A. Pri pokuse o import do AceIt to vyhodí chybu"Error -2142220987 Could not obtain input file information". TGATOOL nahrá obrázok, ale pri exporte do ACE vyhodí hlášku " Run time error 429 ActiveX component cant create object". Vyskúšal som všetko možné, odinštalovať, vyčistiť registre a pod. a bez úspechu. Nevie niekto poradiť ako spojazdniť tieto programy?
Skontroluj si, ži máš makeace.exe s dĺžkou 184 320 byte a s dátumom 3.9.2001 ... ak máš toto OK, tak ešte môže byť problém v zdojových textúrach *.tga, daj ich do 24 bitovej farebnej hĺbky a v TgaTool2 vypni kompresiu ... ak ti uloží neskomprimovanú textúru, po opätovnom natiahnutí textúry ju už uloží aj skomprimovanú. Zdrojový súbor *.tga neukladaj v grafickom editore, ale cez TgaTool2 - file - save asnebulus napsal:Miran: Vďaka za rady. V TGA som nastavil Locate AceIt-/ cesta k /MakeAce.exe.
Chybu pri exporte TGATOOL už nevyhadzuje, ale žiadny ace súbor sa nevyexportuje. V AceIt som žiadnu možnosť nastavenia cesty k súboru makeace.exe nenašiel. Tak som aspoň makeace.exe nakopíroval do adresára AceIt. Ale pri importe to stále vyhadzuje tú chybu " ....could not obtain input file.... " Update MSTS som nainštaloval, ale problémy sú aj s textúrou 512*512.
Mirane, ja nič iné než TgaTool2 a Makeace nepoužívam ... a fungujem s tým celé roky. AceIt som zabalil po prvom vyskúšani a MakeAceWin mi tiež neprirástol k srdcu. Ale budiž.Miran napsal:Tak jsem tu záhadu zkoumal a přišel jsem na následující: TgaTool ve spolupráci s MakeAce z MSTS neumí vytvořil texturu 1024x1024 a ...