Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
vec

Mam mensi problem s terenom v MSTS konkretne v trati Breclav - Praha.

po Prahu hl.n. mam teren v poriadku ale ako idem smerom na vrsovice tak mam pred sebou iba kolaje a vsetko je dookola biele.Zasaihlo to aj kusok Hlavneho v Prahe

Nainstaloval som si vsetky aktualizacie! (po 59)

Vie mi niekto poradit?
vdaka.

Aj by som sem dal obrazky ale neviem ako
[/url]

problemik na trati

Mam mensi problem s terenom v MSTS konkretne v trati Breclav - Praha.

po Prahu hl.n. mam teren v poriadku ale ako idem smerom na vrsovice tak mam pred sebou iba kolaje a vsetko je dookola biele.Zasaihlo to aj kusok Hlavneho v Prahe

Nainstaloval som si vsetky aktualizacie! (po 59)

Vie mi niekto poradit?
vdaka.

Aj by som sem dal obrazky ale neviem ako

Není to chyba, pouze není zatím dál vygenerován terén. Příliš mnoho nevyužitého terénu značně zvětšuje velikost trati.

VáclavS napsal:
To je most přes rokytku za Libní. Velice pěkná práce.
Spojka do Malesic je ale na ocelovem moste. Na screenu to vypada na betonovy. Kazdopadne se uz nemohu dockat zitrka (tedy vlastne uz dneska)

Naposled editoval moderátor:
Také mám pocit, když jsem tudy jel před 15 lety na kole, že v Hloubětíně do Malešic, byl most ocelový, ale myslím, že není problém, až Roman časem postaví i model tohoto mostu, tak sestavu upraví. Nemůžeme po něm chtít, aby současně modeloval v 3d studiu a dle potřeb helikoptérou odskakoval kontrolovat reál. Takto jsou osazeny všechny podjezdy z Libně do Běchovic. Doposud tam byly ty hrůzy ze světového webu, které jsou osazeny dál, ale lepší než nic. Originál je viadukt v Úvalech, který má 9 oblouků. Tímto děkuji i Romanovi Čapkovi za výkresy (poslal mi je někdy v dobách, kdy se mi o Kolín - Praha mohlo jenom zdát) a obsahovaly i tento viadukt.
Dopiju kafe a jdu připravovat soubory do aktualizace 60.

JOHNZ napsal:
Lubos: vynechana, alebo zle nainstalovana aktualizacia. Teren tam je ...

Prave ze mam instalovane vsetky aktualizacie a stale nic.
Vynechava to iba ten teren pri Prahe Vrsoviciach Budovy tam mam ale trava tam neni
Poradte prosim

Petr napsal:
Už ti to VáclavS psal:
VáclavS napsal:
Není to chyba, pouze není zatím dál vygenerován terén. Příliš mnoho nevyužitého terénu značně zvětšuje velikost trati.

ano ale JOHNZ napisal ze som vynechal jednu z aktualizacii ale instaloval som vsetky!!!!

a na stranke p.Semoru je niekolkoscreenov a tam je hlavak ok ja mam po polku biely.

Lubos: Musel jsi vynechat nějakou hodně starou, kde byl soubor TD s dogenerovaným terénem. Ale jinak musí i chybět některé objekty.

Kdo to ještě nezjistil, aktualizace 60 je již ke stažení. Nelekněte se velikosti 41,8 MB. Právě tolik je tam originálních objektů. Vysokorychlostní internet ještě nemám, tak jsem to kopíroval přes hodinu, asi za 100kč na poplatcích (ve špičce)
Pokud by se síť přetížila Ppoollll na tomto odkaze paralelně zveřejňuje mé aktualizace:
http://www.train-sim.cz/Trat_Semora/Semora.php

Zbyněk Šemora napsal:
Lubos: Musel jsi vynechat nějakou hodně starou, kde byl soubor TD s dogenerovaným terénem. Ale jinak musí i chybět některé objekty.

Kdo to ještě nezjistil, aktualizace 60 je již ke stažení. Nelekněte se velikosti 41,8 MB. Právě tolik je tam originálních objektů. Vysokorychlostní internet ještě nemám, tak jsem to kopíroval přes hodinu, asi za 100kč na poplatcích (ve špičce)
Pokud by se síť přetížila Ppoollll na tomto odkaze paralelně zveřejňuje mé aktualizace:

ja som instaloval od aktualizacie 31 a ziadne objekty nechybaju aj budovy su vidno.
neviete v ktorej aktualizacii je vygenerovany teren alebo v ktora mi chyba (od 31 po 59 mam nainstalovane)

HURÁ NA 60 !!
Díky díky ,už se těším ..

Zbyněk Šemora napsal:

Výborně udělané objekty, opravdu jak v reálu.
Dotaz: bude se upravovat TV v Běchovicích a Úvalech? Staré brány s lanky jsou pěkné, Ale v Běchovicích nad Kolínskou tratí (ne nad ranžírem) a v Úvalech na zhlaví jsou brány SIK. děkuji za odpověď.

mám problém !!

Po instalaci 60 jsem rozjel úsek Kolín-Praha a chybí mi tam spousta objektů !! ÚVALY ,POŘÍČANY ,BĚCHOVICE ,bez perónů !!
V Běchovicích mě to potom poslalo k Billovi..

Čím to ??? .. Nestalo se to ještě někomu ??? ..

Stahoval jsem 60BP z ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/60bptrat.exe ..

Zkus stáhnout aktualizaci znova. Nejlépe z Ppoollllových stránek, až tam bude ke stažení. Já osobně moc FTPéčku nevěřím...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře