Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Přesunuto z vlákna Oprava trati

Zbyněk Šemora

Zaslal: po listopad 21, 2005 7:39 am Předmět:

--------------------------------------------------------------------------------

To je pěkná hloupost jako zakládání zbytečného nového tématu, když už rubrika o trati již existuje.
Po žádné aktualizaci se žádné soubory nemohou smazat. Jedinná varianta je, pokud si trať aktualizuji starší aktualizací. (ale to by mohl jen.....) Proto doporučuji. Jste-li začátečník, hrejte jen originál a pokud chcete aktualizovat novější verzi, požádejte o to zkušenějšího kamaráda. Znovu opakuji, aktualizace nelze žádnou vynechat a musí se nahrávat v přesném pořadí sledu čísel. (po 60 je 61, pak následuje 62, potom bude co? Přece 63,...) A kdo vynechá 64 (až bude), a nahraje si další tak trať jej pošle k Billovi hned při načítání.

mike

Zaslal: po listopad 21, 2005 3:33 am Předmět: oprava trati

--------------------------------------------------------------------------------

pomohl by mi nekdo s timhle?

po aktualizaci mi mizi budova hlavniho nadrazi v praze + casto hlasi chybejici soubory (napr. JP2RD25mStrt_A.S nebo usti_per.s.

daji se nekde najit v nejakem on-line katalogu, nebo co je doporuceny postup? preinstalovat hru a aplikovat vsechny patche znovu?

diky!

Michal

Re: P�esunuto z vl�kna Oprava trati

Omlouvam se a diky adminovi za uklid, psal jsem to v domeni, ze pisu sem.

Pane Semoro, Vase rada zni logicky, ale ten release management neni az tak uplne intuitivni.

Pokud mam CD z 19.12.2004 (to je nazev toho CD), u jake aktualizace mam zacit? U prvni, 39., nebo 40.?

Co byste tedy v soucasne situaci doporucoval? Smazat cely ten adresar a nainstalovat vse znovu, vc. aktualizaci od cisla podle vyse uvedeneho odstavce?

Aktualizace 1.1. 2005 Texturování Břeclav - Lednice, další triangl, drobné změny v uzlu ČT
39bptrat.exe 9,0 MB download zde

Aktualizace 19.12. 2004 Dostavění krajiny v úseku Třebovice - Žichlínek. Noční a zimní textury od Michala
38bptrat.exe
To je snad jasné. 19. mám, 1.1. nemám. tedy následuje 39

Martensi, co jsi s tou diskusí udělal. Smazal jsi mé včerejší příspěvky a uživatelé si budou myslet, že se flákám a nic netvořím.

Alespoň screeny z rekonstrukcí, psát znovu bla bla už nemám čas. Jen info, že je nový tsection.dat v Global, kde přibylo dalších 5 kolejí z Xtracks pro zhlaví v Brně
breclavvyluky.JPG
zajecivyluky.JPG
brnonew.JPG
brnonew1.JPG

Ahoj! Ty screeny od pana Šemory se nezobrazují. Dělá to jenom mě nebo všem? A najednou jsou všechny příspěvky zase obráceně. Od nejstarších k nejnovějším. Jakto? :eek:

Naposled editoval moderátor:
Laborec425 napsal:
Ahoj! Ty screeny od pana Šemory se nezobrazují. Dělá to jenom mě nebo všem? A najednou jsou všechny příspěvky zase obráceně. Od nejstarších k nejnovějším. Jakto? :eek:

V předchozím příspěvku je odkaz na vysvětlení...každopádně to je podle mě krok zpět! Chápu technické potíže, ale všude jinde to na nové verzi PHPBB2 funguje.....

Hawk napsal:
Laborec425 napsal:

V předchozím příspěvku je odkaz na vysvětlení...každopádně to je podle mě krok zpět! Chápu technické potíže, ale všude jinde to na nové verzi PHPBB2 funguje.....
Tak si budeme zase muset zvykat na to, na co jsme si odvykli :) !

Pánové ,oprostěte, prosím tohle vlákno od komentářů k chování fora...na to je zcela jiná diskuse v tomto foru......

Tady jsem to vložil jenom proto, že se Zbyněk zeptal, a že toto je asi nejčtenější vlákno......

To Hawk, pokud máš info o tom, že to někde funguje na nejnovější verzi phpBB2, pošli link a pokud to půjde, upravíme to ......jinak si prosím, takovéto polovičaté příspěvky odpusť......

otazka na elektrifikaciu

Mam taku otazocku,ktora tu mozno bola preberana ale ja mam trat od p.Semoru len nejake 2 tyzdne takze neviem...
Na neelektrifikovanych tartiach(breclav -mikulov atd.) sa mi zobrazuje drot trakcneho vedenia,hoci tam nema byt(bez stlpov) a navyse je aj funkcny lebo mi tam elektricke rusne normalne zaberaju.
Prosim Vas preto o vysvetlenie, ci je to chyba simulatora alebo o co sa jedna?

Re: otazka na elektrifikaciu

wlk napsal:
Mam taku otazocku,ktora tu mozno bola preberana ale ja mam trat od p.Semoru len nejake 2 tyzdne takze neviem...
Na neelektrifikovanych tartiach(breclav -mikulov atd.) sa mi zobrazuje drot trakcneho vedenia,hoci tam nema byt(bez stlpov) a navyse je aj funkcny lebo mi tam elektricke rusne normalne zaberaju.
Prosim Vas preto o vysvetlenie, ci je to chyba simulatora alebo o co sa jedna?
Je to tady už řešeno několikrát....důvodem je to, že v MSTS se dá určit jenom pro jeden projekt( trať), jestli je elektrifikovaná nebo nee....
Pokud tam jsou vedlejší tratě s nezávislou trakcí, tak i tam se objeví dráty a můžou tam elektriky...takže je to vlastnost MSTS.
Jediné řešení je buď si vypnout zobrazení trolejového vedení nebo jeho výšku zvednout vysoko nad terén

Pozn. moderátora : Tohle pak přesunu do FAQ, protože z důvodu velikosti vlákna už nejde vlákno roztrhnout.....tak mne hned nekamenujte...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře