Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Pán Šemora,

po reinstale MSTS a trati BP mi už nejakou záhadou zobrazuje tankovacie body v Brne a Českej Třebovej.Len tak ďalej, po niekoľkých aktualizáciách ich možno bude vidieť všetky... :D

Chtěl bych se zeptat, zda se vám ostatním také dějou na této trati tyto věci:
1. u starých peronů (např. Libeň, Poříčany, Kolín, Třebová) střídavě problikávají textury na koncích peronů, to samé některé skály u Blanska a část jedné budovy (např. v Č. Třebové u 1. nástupiště – Hotel Padevět).
2. zda v úseku Pečky – Přelouč ještě nejsou zvuky při jízdě na zhlaví.
3. skladiště v Zámrsku, Brandýse... při míjení, když je ještě část vidět, náhle zmizí.
Jezdím na rozlišení 1024*728*32.
Neberte to jako kritiku, jen si chci ověřit, jestli jsem něco nezanedbal v aktualizacích. Díky.

Nevíte , jak je možné, že když jedu přes negrelliho viadukt, hra se zasekne a já z toho nemůžu jinak ven než restartem počítače. Dost mě to s***, hlavně při aktivitách, třeba Tn 241. Žádnou aktualizaci jsem nevynechal. Děkuji za odpověď.

Karel napsal:
Chtěl bych se zeptat, zda se vám ostatním také dějou na této trati tyto věci:
1. u starých peronů (např. Libeň, Poříčany, Kolín, Třebová) střídavě problikávají textury na koncích peronů, to samé některé skály u Blanska a část jedné budovy (např. v Č. Třebové u 1. nástupiště – Hotel Padevět).
2. zda v úseku Pečky – Přelouč ještě nejsou zvuky při jízdě na zhlaví.
3. skladiště v Zámrsku, Brandýse... při míjení, když je ještě část vidět, náhle zmizí.
Jezdím na rozlišení 1024*728*32.
Neberte to jako kritiku, jen si chci ověřit, jestli jsem něco nezanedbal v aktualizacích. Díky.

Textury problikávají z důvodu překrývání dvou objektů. Dá se to vyřešit jedině novým modelem, kde se vše sloučí v jeden objekt. Na trati Pardubice - Praha ještě všude zvuky nejsou, ale kdyby chyběly jen ty zvuky. ...to ještě uplyne hodně vody. Zase tak rychle to nejde. Celý víkend jsem dával dohromady úseky Maloměřice - Babice a Adamov - Blansko. Ale už to tam hodně prokouklo. Nové stromy, křoví, skály, tunely, zdi.
Skladiště Letovice, osazené i jinde má nějakou chybu v modelu, proto mizí. To může odstranit jedině autor.

Výpravčí

Musím tě vyvést z omylu. Hra se nezasekne ale zobrazí se okénko s hláškou oznamující co se simulátoru nelíbí. Kámen úrazu je ale v tom že toto okénko není vidět neboť je překryto vlastním simulátorem. Zkus poslepu kliknout do míst pravého dolního rohu ve středu obrazovky toho pomyslného (v daném okamžiku utajeného) okénka kde by mohl být knoflík pro pokračování. Toto se občas stává zejména při konkrétních problémech s vozovým parkem.
Jinak pokud k tomu dojde tak hranice toho okénka se dají vypozorovat podle toho kde je/není zobrazován kurzor myši.

Ppoollll napsal:
Výpravčí

Musím tě vyvést z omylu. Hra se nezasekne ale zobrazí se okénko s hláškou oznamující co se simulátoru nelíbí. Kámen úrazu je ale v tom že toto okénko není vidět neboť je překryto vlastním simulátorem. Zkus poslepu kliknout do míst pravého dolního rohu ve středu obrazovky toho pomyslného (v daném okamžiku utajeného) okénka kde by mohl být knoflík pro pokračování. Toto se občas stává zejména při konkrétních problémech s vozovým parkem.
Jinak pokud k tomu dojde tak hranice toho okénka se dají vypozorovat podle toho kde je/není zobrazován kurzor myši.

já to řešim tak, pokud mi toto nastane, na myš nesahám, ale jen mačkám enter, v okénku je napsáno chyba ta a ta, pak je tam dotaz přejete si pokračovat? a dvě tlačítka: ANO - NE...tlačítko ANO je označeno, tudíž stiskem klávesy enter pokračujete dál...pokud je těch chyb víc, což se stává, držim enter tak dlouho dokud chybové hlášky nezmizí, většinou pak simulátor běží dál

vegetace.jpg

Chci jen úkázat, že další Trundovy křoviny a mix lesů (Foresty sestavil Roman) z jeho stromů posune screeny ze hry na hranice reality. Tohle je snímek mezi Blanskem a Bílovicemi. Chce si to jen pohrát a vegetaci vhodně nakombinovat. Výsledky stojí za to.

Naposled editoval moderátor:
Amazon napsal:
Ppoollll napsal:
Výpravčí

já to řešim tak, pokud mi toto nastane, na myš nesahám, ale jen mačkám enter, v okénku je napsáno chyba ta a ta, pak je tam dotaz přejete si pokračovat? a dvě tlačítka: ANO - NE...tlačítko ANO je označeno, tudíž stiskem klávesy enter pokračujete dál...pokud je těch chyb víc, což se stává, držim enter tak dlouho dokud chybové hlášky nezmizí, většinou pak simulátor běží dál

Osobně to řeším pomocí Alt+Tab, čímž zjistím CO se mu nelíbí (opíši si název chzbějícího souboru) a zkusím opravit (buď stáhnu nebo zdvojím existující nebo zkusím najít v jiné trati (v případě textur, shapů).

martan napsal:
Amazon napsal:
Ppoollll napsal:
Výpravčí

Osobně to řeším pomocí Alt+Tab, čímž zjistím CO se mu nelíbí (opíši si název chzbějícího souboru) a zkusím opravit (buď stáhnu nebo zdvojím existující nebo zkusím najít v jiné trati (v případě textur, shapů).
U mě se asi jedná o zaseklý zvuk, protože kurzor se neobjeví a enter nebo Tab+alt nereagují. zvuk jde po celou dobu a po použití enteru nastal restart počítače.

Výpravčí napsal:
U mě se asi jedná o zaseklý zvuk, protože kurzor se neobjeví a enter nebo Tab+alt nereagují. zvuk jde po celou dobu a po použití enteru nastal restart počítače.

Tohle asi nebude zaseklý zvuk..to je už jenom průvodní jev....nevím, jakou máš konfiguraci, ale tohle MSTS na mojem PC dělá v okamžiku, kdy klesne se systémovými prostředky pod kritickou mez a vytuhnou wokna.....

Martens napsal:
Výpravčí napsal:

Tohle asi nebude zaseklý zvuk..to je už jenom průvodní jev....nevím, jakou máš konfiguraci, ale tohle MSTS na mojem PC dělá v okamžiku, kdy klesne se systémovými prostředky pod kritickou mez a vytuhnou wokna.....
Tak to jsem v pr...., protože tohle mi dělá simulátor pouze ve dvou tratích a vždy jen na jednom místě: trať BP-negrelliho viadukt a trať Olomouc-Opava ve stanici Krnov.

Zbyněk Šemora napsal:
Textury problikávají z důvodu překrývání dvou objektů...
Díky za odpověď

Nové obrázky z úseku Brno - Blansko vypadají moc pěkně! Díky všem tvůrcům objektů a p. Šemorovi za jejich vložení do trati!

??????

Tak jsem měl možnost si ve skutečnosti celou trať BP projet...mám menší nesrovnalost ve stanici CHOCEŇ..v trati BP je omezení rychlosti na konci nástupiště na 85km/h-směr ČT....pak je 110km/h a pak 80km/h.Ve skutečnosti však žádné omezení na 85km/h jsem nezaznamenal...fíra snižoval ze 160-sátky na 110km/h.....není v tomto případě něco v nepořádku?

Re: ??????

charlies007 napsal:
Tak jsem měl možnost si ve skutečnosti celou trať BP projet...mám menší nesrovnalost ve stanici CHOCEŇ..v trati BP je omezení rychlosti na konci nástupiště na 85km/h-směr ČT....pak je 110km/h a pak 80km/h.Ve skutečnosti však žádné omezení na 85km/h jsem nezaznamenal...fíra snižoval ze 160-sátky na 110km/h.....není v tomto případě něco v nepořádku?

Pokud mne paměť neklame, tak v simulátoru má Zbyněk ještě starou Choceň, zatímco Ty jsi jel v reále tou koridorovou....v tom je asi ten rozdíl...

PROSIM VAS,mohl bych nekomu z vas odeslat jednu lokomotivu se vsim vsady,aby mi ji upravil,aby sla?Zkousel jsem to,ale je to asi nad muj mozek...Rozumim tomu,jak se to dela,ale s tim si nevim rady...??

Anonymous napsal:
PROSIM VAS,mohl bych nekomu z vas odeslat jednu lokomotivu se vsim vsady,aby mi ji upravil,aby sla?Zkousel jsem to,ale je to asi nad muj mozek...Rozumim tomu,jak se to dela,ale s tim si nevim rady...??

Další dotaz ze kterýho ví člověk absolutní prd..pokud je to loko stejný řady kterou máš v trainsetu a ostatní jezdí normálně, tak z nefinkční loko vymaž *.eng soubor a nakopíruj tam *.eng z funkční loko, uprav odkaz na *.s soubor, značení loko a ulož, mělo by to fachat normálně

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře