Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Testér

Jelikož se mi stále nepodařilo zprovoznit zvuky v MSTS, prosím aby se přihlásil někdo (nejlépe více lidí), kdo by pro mě otestoval můj úkol, který vyjde na stránkách http://www.msts.kvalitne.cz. Děkuji případným zájemcům.

Zvuky

Co se týká zvuků, taky jsem měl problem. Podle mého to bylo tím, že jsem přeinstalaci řešil smazáním celého adr. a né regulerní odinstalací. Po té co jsem regulerně odinstaloval, pro jistotu provedl restart a znovu pustil instalaci tak vše bylo OK.
PS: Regulerně odinstalovat vše, tratě, v mém případě BP a pak i simulator.
----
Jo jestli chceš testnout aktivitu tak mi ji pošli na itterhei@seznam.cz

-----------------------
Zdeněk Itterheim

Naposled editoval moderátor:
Nestíhám. Všem co jsem od včerejška odeslal DVD jsou už v aktualizaci 57, ale zatím není čas ji vyrobit a nakopírovat na web. Do zítřka to nějak zvládnu.
Jedná se úsek Kolín - Pečky, kde jsou nové originál objekty od Firlet151, vodárna v Pečkách, zastávka, podchod a cukrovar v Cerhenicích. A samozřejmě krajina kolem.

Opět blbnu.
zapomněl jsem, že předchozí aktualizace byla 30.8.odpoledne, ale večer tentýž den už jsem něco stavěl.
zde je tedy zbytek z World a Tiles, necelých 200kilo
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/update57.rar
Rozbalit a nakopírovat do složky Breclav - Praha

zítra ráno aktualizaci 57 nakopíruji komplet.

zdravím.

chtěl bych se zeptat autora mapky zda ve stanici Česká třebová má použité některé reálné modely budov ? a pokud ano rád bych se naně podíval aspoň na screnshotech :-)

S pozdravem LukasX .-)

LukasX napsal:
zdravím.

chtěl bych se zeptat autora mapky zda ve stanici Česká třebová má použité některé reálné modely budov ? a pokud ano rád bych se naně podíval aspoň na screnshotech :-)

S pozdravem LukasX .-)

Bohužel, v České Třebové žádného modeláře nemáme, tak vše jsou náhražky, co menu MSTS dalo.

VáclavS napsal:
A sloupy TV také ne.(a mohl bych pokračovat)
Tak pokračuj, ale nechápu smysl této debaty.
Důležité je, že jsem to po mnoha neuspěších při poškození databáze nevzdal, vše opravil nebo postavil znovu a stavím dál, ....( nebo že bych prohlásil projekt končí budu stavět jinou trať?) Chce to jen trpělivost a vydržet.
A vo tom to je.

Jiné připomímky kromě mých k aktualizaci bp57 nebyly, tak je už funkční kompletní odkaz:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/57bptrat.exe
6,8MB

Dále chci upozornit na nové stránky Davida Šíly
http://zeldop.wz.cz/

kde je mimo jiné několik aktivit pro tuto trať. Dle popisu a screenů vypadají zajímavě a měly by být kompatibilní s Trainsetem BP.
Otestujte a dejte vědět.
Já mám celý víkend MSTS-BP pracovní, vyrážíme do terénu dokumentovat.

Zbyněk Šemora napsal:
LukasX napsal:
zdravím.

S pozdravem LukasX .-)

Bohužel, v České Třebové žádného modeláře nemáme, tak vše jsou náhražky, co menu MSTS dalo.

no pár stavitelů by tu bylo :-)) třeba já :-)) zde mám třeba pár objektů ze stanice .-) http://lukasx.trainz.cz i pár baráčků .-))

Zbyněk Šemora napsal:
Jiné připomímky kromě mých k aktualizaci bp57 nebyly, tak je už funkční kompletní odkaz:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/57bptrat.exe
6,8MB

Dále chci upozornit na nové stránky Davida Šíly
http://zeldop.wz.cz/

kde je mimo jiné několik aktivit pro tuto trať. Dle popisu a screenů vypadají zajímavě a měly by být kompatibilní s Trainsetem BP.
Otestujte a dejte vědět.
Já mám celý víkend MSTS-BP pracovní, vyrážíme do terénu dokumentovat.

Mal by som jednu menšiu otázočku,

Sú v 57 opravené aj pridlhé peróny v Blansku meste a Žabčiciach?

Zbyněk Šemora napsal:
LukasX: Je tam toho dost, šly by objekty použít i do MSTS?

no záleží co bych z toho měl :-) a zda by my to někdo vysvětlil .-) ale pozor kvalita je mnohem větší než ta kterou jsem u MSTS zviklí :-)

LukasX napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

no záleží co bych z toho měl :-) a zda by my to někdo vysvětlil .-) ale pozor kvalita je mnohem větší než ta kterou jsem u MSTS zviklí :-)

spíš "zvyklí".
:wink: Trošku to bije do očí.

Zbyněk Šemora napsal:
Mirec: Ty jsi si jich nevšiml?

Mal som uložené rozohraté aktivity, takže som nemohol nainštalovať aktualizáciu.

Stanley napsal:
LukasX napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

spíš "zvyklí".
:wink: Trošku to bije do očí.

menší překlep :-)) no pokud my někdo trochu pomůže tak bych mohl udělat na zkoušku nějaké to Stavědlo nebo budovu

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře