Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: razeni

Anonymous napsal:
Ano, ma pravdu ten chlapec - z PCE do CT jezdi opravdu 163+ 3 az 4x Hitlerova Pomsta .. a obcas i BDs

Neni tam spis mista Hitlera Honecker ? :-)

Re: razeni

AndrewM. napsal:
Anonymous napsal:
Ano, ma pravdu ten chlapec - z PCE do CT jezdi opravdu 163+ 3 az 4x Hitlerova Pomsta .. a obcas i BDs

Neni tam spis mista Hitlera Honecker ? :-)

U nas se tomu vzdycky rikalo Hitlerova Pomsta .. o Honeckerovi ve spojeni s Bdmtee (Bymee) jsem nikdy neslysel .. :-)

Jen malinkou drobnost pro p. Šemoru: Na svých stránkách máte v hlavičce stále ještě "MSTS Kúty - Brno".

Petr K napsal:
Zjistil jsem že v zimě chybí perony v Letohradě.chybý soubor Snow/panel.ace.Přeji mnoho pevných nervů při další práci.

Tak jsem projel v zimě včetně snežení UO-Letohrad a vše je OK. Žádná hláška.
Uvědomte si, že chybějící objekty MSTS hlásí i v případě, že Váš PC nestíhá.

Nevím jestli jsem nevynechal nějakou aktualizaci myslím že ne ale mě ten soubor opravdu chyběl.Dokopíroval jsem ho z hlavních textures a už to maká.Prostě se mi nezobrazovaly když jsem měl zimní provoz.Pc mám slušné.Jinak mi to nezlobí nikde zatím :wink:

Zbyněk Šemora napsal:
Petr K napsal:
Zjistil jsem že v zimě chybí perony v Letohradě.chybý soubor Snow/panel.ace.Přeji mnoho pevných nervů při další práci.

Tak jsem projel v zimě včetně snežení UO-Letohrad a vše je OK. Žádná hláška.
Uvědomte si, že chybějící objekty MSTS hlásí i v případě, že Váš PC nestíhá.

Přesně tak a to není jen o počasí apod.To je i o traffic,návěstích a všem co se ve hře vyskytuje.Prostě první co je SAVE znovu načíst hru a až pak se ptát proč :wink:

Miran: hehehe no jestli myslis to co ja? tj. APC SurgeArrest 500WA, tak to neni lehka zalezitost :) sice to je maly, ale tezky jako svin... a tahat se s tim. :) Kolik ma ta kamera vlastne odber?

hmm koukám že se asi pozapomělo na moje objekty rád bych to kdyžtak dal k dispozici k MSTS ale nevím jak poraďte někdo co a jak mám udělat :-)) kdyžtak je to stavěné v Gamxu :-)

Zjistil jsem že se nezobrazuji Krasikovské tunely.Vlak vjede do černé díry bez kolejí.Chybý nějaký ace soubor asi.

Anonymous napsal:
Zjistil jsem že se nezobrazuji Krasikovské tunely.Vlak vjede do černé díry bez kolejí.Chybý nějaký ace soubor asi.

A nesmazal sis náhodou adresář TRACK_B? Nebo nemáš v pořádku všechny aktualizace.

Ahoj, omlouvám se, že to píšu sem, ale bylo by zbytečné zakládat nové téma. Chci se jen zeptat, jestli někdo nejezdí s mašinou na nějaké trati kolem Českých Budějovic, jsem tu na dovolené s klukem, tak že by měl zážitek (a já taky). Nebudu už na internetu, tak klidně volejte na tel. 608984154. Díky moc. AlesB.

STáhl jsem si aktualizaci a projel si úsek Praha-Kolín. Nové objekty vypadají jako ve skutečnosti až na tvar sloupu nástupiště v Úvalech(nic proti Romanovi, jinak přesně odpovídá).
Dotaz: šlo by zvýšit most nad kolínským nádražím? Je tak nízko, že troleje jsou v mostě(a to by ve skutečnosti skončilo kraťasem :D )

VáclavS napsal:
STáhl jsem si aktualizaci a projel si úsek Praha-Kolín. Nové objekty vypadají jako ve skutečnosti až na tvar sloupu nástupiště v Úvalech(nic proti Romanovi, jinak přesně odpovídá).
Dotaz: šlo by zvýšit most nad kolínským nádražím? Je tak nízko, že troleje jsou v mostě(a to by ve skutečnosti skončilo kraťasem :D )
Ono to není zas tak jednoduché. Stavím pouze dle fotodokumentace a ještě je třeba objekty "napasovat" mezi již položené koleje..... Pokud konkretizuješ nepřesnost + dokumentace ( foto ) , v rámci možností opravim.

VáclavS napsal:
Stačilo by pouze změnit tvar sloupům z hranolů na válce. Průměr sloupů je v pořádku.

Nechci do toho Romanovi moc mluvit, ale tady jde o každý polygon. Každá čtyřhranná plocha má nejméně 2. A budeme počítat: hranol = 4 stěny x 2 = 8 polygonů, válec aby slušně vypadal tak min 10 stěn x 2 = 20 polygonů. To celé krát počet sloupů .... Já osobně preferuju hratelnost, a to, že tam je místo kulatého sloupu hranatý, je mi docela ganc egál. Takže bych s těmí válci až tak moc nepospíchal. A kromě toho kolem těch sloupů pouze projedu....

Miran: máš pravdu. I tak vypadá reálně.
Chtělo by to aktivitu, při které jede hráč s ešusem od českého brodu a zastaví v Úvalech u nástupiště. Po 1.tk by po sobě projely hned dva trafiky. Pokud signalizace přesně sedí, může jet druhý už pouhých 30 sekund po předchozím( jedou-li oba po stejné koleji). Tak rychle se ve skutečnosti přehazuje odjezdové návěstidlo. A cstující mezitím nastupují.

Tak nevím, znovu jsem prohlédl fotografie které mám a sloupy tam jsou takové jaké jsem vymodeloval......... :?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře