Programy (COnBuilder, Train Store, ...) nevedia najst Msts

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
G

Guest

Host
Stáhnul sem si Trainstore ze stránek p.Šemory a vypadalo to dobře. Jenže Trainstore udělal problém, že nemůže nalést msts. Já ho mám nainstalovaný ve zvláštní složce na jiné disku, než je obvyklé. Je Trainstore vázaný jen na jedno místo?

JOHNZ: Ja tu uz len doplnim, ze tento problem sa za danych okolnosti tyka uplne vsetkych programov pracujucich s MsTS - nielen TRAIN STORE

Ne určitě není, jediná podmínka je, mít složku vytvořenou train store na stejném oddíle jako nainstalovaný MSTS. Při prvním spuštění si automaticky najde adresář s MSTS a vytvoří si složku na přesun. A pokud tomu tak není tak to jde nastavit ručně.

Re: Trainstore - nelze najít cestu k MSTS

Anonymous napsal:
Stáhnul sem si Trainstore ze stránek p.Šemory a vypadalo to dobře. Jenže Trainstore udělal problém, že nemůže nalést msts. Já ho mám nainstalovaný ve zvláštní složce na jiné disku, než je obvyklé. Je Trainstore vázaný jen na jedno místo?

Problém může být i v tom, že nemáš nainstalovaný MSTS...jen zkopírovaný ze zálohy, nebo jsi mezitím přeinstalovával systém a tím se ztratily informace z registrů :( ...Měl bys znovu nainstalovat MSTS a pak si třeba zazálohovat příslušné registry

Back
Nahoře