451, 452

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
451

No, vidíte, že se mezi náma najde modelář, kterej se nebojí i tak složité tvorby modelu, jako je "lochneska" . Už se moc těším až bude vydaná a já se s ní proženu :P . Ještě jednou moc děkuju. :wink:

Re: 451

EM 475.1 napsal:
No, vidíte, že se mezi náma najde modelář, kterej se nebojí i tak složité tvorby modelu, jako je "lochneska" . Už se moc těším až bude vydaná a já se s ní proženu :P . Ještě jednou moc děkuju. :wink:
Až dobre vidíš, tak ten model síce existuje, ale je to model do trainzu, navyše maximálne zjednodušený a dosť odfláknutý ... nemyslím, že takáto kvalita by v súčasnosti uspokojila dnešného priemerne náročného MSTS-sáka, zvyknutého na dokonalé modely Ondru Janiša, Starého, Dejva alebo aj ostatných autorov.
Spracovaním by sa zaradil do doby, keď domáca MSTS scéna bola v plienkach. Pamätá si ešte niekto vôbec trebárs na Dall-ov model 753 ??? Alebo na neviem čí pokus s lokomotívou rady 710 ??? Jazdite s tým vôbec ?

Re: 451

Tax napsal:
EM 475.1 napsal:
Až dobre vidíš, tak ten model síce existuje, ale je to model do trainzu, navyše maximálne zjednodušený a dosť odfláknutý ... nemyslím, že takáto kvalita by v súčasnosti uspokojila dnešného priemerne náročného MSTS-sáka, zvyknutého na dokonalé modely Ondru Janiša, Starého, Dejva alebo aj ostatných autorov.
Spracovaním by sa zaradil do doby, keď domáca MSTS scéna bola v plienkach. Pamätá si ešte niekto vôbec trebárs na Dall-ov model 753 ??? Alebo na neviem čí pokus s lokomotívou rady 710 ??? Jazdite s tým vôbec ?

No, já osobně si nedokážu přestavit model této kvality třeba na Masařyčce vedle 471 od Dejva :roll:

model

Kolegové, nejde o to, jak ten model vypadá, ale že je na Světe, a je vidět, že to jde a já se moc těším, že se lochneskou proženu po trati p. Šemory, byl by to hezkej dárek k blížícím se vánocům... :roll: :wink:

Re: model

EM 475.1 napsal:
Kolegové, nejde o to, jak ten model vypadá, ale že je na Světe, a je vidět, že to jde a já se moc těším, že se lochneskou proženu po trati p. Šemory, byl by to hezkej dárek k blížícím se vánocům... :roll: :wink:
Ty si strašný optimista. No ale nič ti nebráni kontaktovať autora, nech ti to vyexportuje aj do MSTS, prípadne nech ti dá zdroják - ten môžeš upraviť sám, alebo podstrčiť niektorému modelárovi, ktorý to urobí za teba. No ale na vianoce s 451 na masaryčke sa zrejme tešíš predčasne, leda že by niekto v trainze narýchlo urobil nejakú trať podobnú tej Šemorovej ...
ale zrejme lepšie spravíš, keď sa z toho sna prebudíš

Naposled editoval moderátor:
jednotka vyzera hrozne, ale mňa nadchlo to trakčné vedenie, ktoré v MSTS nie je. To sa mi veľmi páči.

Jooohooohoooj ... vypada to sice pekne, ale ked to nejak masivne pouziju (staci 6 kolajna stanica) tak ide framerate aneb proc TRAINZaci delaji (temer) jenom dieselovy trate ...

Tak trainzáci již přeplavali jezero Lochnes a co my???

Tak vstávat a stavět! NE

a spí se dál... :lol:

Beatlesák napsal:
Tak trainzáci již přeplavali jezero Lochnes a co my???

Tak vstávat a stavět! NE

a spí se dál... :lol:

Už je někdo jejich dílo uvěřejněný? Aby jsme ho zkoukli v plný kráse?

Ešte nie, ale už sa na to teším ... na obrázkoch vypadá fakt dobre (myslím model nie textúry + namapovanie) ... a dokonca to robil náč obľúbený TRAINZácky autor "maniac1" ... takže si počkáme na zverejnenie, vykonvertujeme, upravíme, nanovo natextúrujeme a bude vybavené, bez námahy, ľahko a rýchlo ... :wink: :lol: :P

Nešlo by nějak s TRAINZáky vyjednat převod do MSTS? Jako náhradu, dyž ji zatím nikdo pro MSTS neudělal j

Kank: K čomu by to bolo? Len by to bolo roboty jak na kostole, to už snáď poriešiť nanovo celé ...

AndrewM

Ppoollll napsal:
Takže na tomto odkazu je info o tom jak to vypadá s modelem 451, 452. V tomto okamžiku se já osobně zdržuji veškerých komentářů neboť by musely být vypípány.

http://www.train-sim.cz/info/info451.htm

No asi je to nejlepsi nechat bez komentare. Na jedne strane bych to osobne asi prekousl, na druhou stranu je to nehorazna svinarna a Vlastik tomu take moc nepridal. Tahle spolecnost asi jeste potrebuje dost casu na to, aby se vzpamatovala z tech sracek ve kterych je. Normalni je nekrast a tohle nic jineho neni, at se na to chce divat kazdy jak chce. Ja jen budu doufat, ze se to pro me jako uzivatele vyresi ku prospechu veci co nejdrive.

Ppoollll napsal:
Takže na tomto odkazu je info o tom jak to vypadá s modelem 451, 452. V tomto okamžiku se já osobně zdržuji veškerých komentářů neboť by musely být vypípány.

No myslel jsem si, že už Vlastík nedokáže ničím překvapit....a stalo se, stal se z něho vyděrač.......vynikající práce Vlastíku, právě jsi se projevil ve svém pravém světle.....

Re: AndrewM

AndrewM napsal:
Ppoollll napsal:

No asi je to nejlepsi nechat bez komentare. Na jedne strane bych to osobne asi prekousl, na druhou stranu je to nehorazna svinarna a Vlastik tomu take moc nepridal. Tahle spolecnost asi jeste potrebuje dost casu na to, aby se vzpamatovala z tech sracek ve kterych je. Normalni je nekrast a tohle nic jineho neni, at se na to chce divat kazdy jak chce. Ja jen budu doufat, ze se to pro me jako uzivatele vyresi ku prospechu veci co nejdrive.

No minimálně budeš jezdit s "takymodelem" ala Vlastik.......protože ten se totiž opravdu nezastaví ani před tou největší sviňárnou......vsadil bych se, že se uvede i jako autor.....

A pak tady pláče, že mu lidi nadávají - no asi mají důvod,proč mu nadávat.....když připravil tuhle komunitu o 2 skvělé modely......

IMHO ty Vlastíkem popisované detaily jsou celkem dost podstatné vlastnosti chování 451 oproti jiným modelům.....

Zopar ludi malo k dispozicii Vlastikovu genialnu trat ... ti by mali mat jeho fyzicku adresu ... 2 upamatavacie po papuli mu urcite pomozu ...

JOHNZ napsal:
Zopar ludi malo k dispozicii Vlastikovu genialnu trat ... ti by mali mat jeho fyzicku adresu ... 2 upamatavacie po papuli mu urcite pomozu ...
Ten hajzl by Tě pak mohl žalovat a za to mi to nestojí, ale šiklo by se upravit pár jeho modelů z trati a používat je jinde......tohle chování mu totiž vůbec není cizí a tak mu to ani nebude vadit.......a autorství? Vždyť je to jedno ne?

Back
Nahoře